1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Torták

Laktózmentes sütőtök pite recept


Laktózmentes sütőtök piteA Magic Milk termékekben eddig sem csalódtam, hiszen a tejtől kezdve, a tejszínen át a túróig minden termékük nagyon jó minőségűek. A termékeikhez a gyártás során adják hozzá azt az enzimet, ami a laktózt lebontja. Semmi nincs módosítva, minden eredeti ízű és állagú: gyakorlatilag senki észre sem veszi, hogy a tejtermék laktózmentes, vagy valamiben is másabb lenne.

Laktózmentes, erdei gyümölcsös torta recept


Laktózmentes, erdei gyümölcsös tortaIsmét a Magic Milk laktózmentes termékeire esett a választásom, amikor ezt a tortát sütöttem. Annyira finom lett, hogy a süteményeket nem kedvelő mostohám repetázott belőle. Az a jó ezekben a Magic Milk termékekben, hogy fantasztikusan jó minőségűek, észre sem venni rajtuk, hogy 'mások', mert nem mások, sőt jobbak, csak a laktózra érzékenyek is ehetnek belőle.

Segítsüti 2015 – földimogyorós, kávés tartlette recept


földimogyorós, kávés tartletteIdén is az a megtiszteltetés ért, hogy immár 3. alkalommal vehetek részt a Segítsüti akcióban, amely során 30 gasztroblogger süteményeit kínáljuk fel aukcióra rászoruló gyerekalapítványok javára. Idén a Borsóház számára gyűjtünk, ahol sérült gyerekek fejlesztéséhez ajánlott fel a csapatunk segítséget a családok számára.

Csokoládétorta a lá Irvine Welsh


Csokoládétorta a lá Irvine WelshEgy számomra nagyon kedves Valakitől ajándékba kaptam a Kafka levese című irodalmi és gasztronómiai könyvet 14 recepttel. Arra gondoltam, időnként elkészítek belőle valamit, ameddig nem találkozunk újra. Elsőként ezt a gazdag, és különleges csokitortát választottam.

Sütés nélküli trópusi sajttorta recept


Sütés nélküli trópusi sajttortaUtó születésnapomra készítettem ezt a tenyérnyi sajttortát. Az alapötlet már eleve megvolt, de a végső pont az í-re a zöldséges pultnál került fel, amikor a mangók mellől rám kacsintgattak ezek a trópusi finomságok, azaz a maracuják. Innentől már mentem a kókuszos kekszhez, aztán a tejtermékek kerültek sorra, de ott már azért figyeltem arra is, hogy zsírszegény legyen a bűnbeesésem.

Mákos citromtorta recept (gluténmentesen is)


Mákos citromtortaMég mindig mák és citrom, de most fordított arányokban. Ez a citromtorta sokkal inkább egy sütemény, amit kávé, tea mellé ajánlanék. A süteménybe került szemes mák megtöri a tészta puhaságát, és egy kis izgalmat csempész bele. A sütemény gluténmentes elkészítése is lehetséges.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS