Csendben teszi a dolgát az egér riasztó

Az ember gyakran nagyon egyedül érezheti magát a lakásban, amikor szerettei nincsenek a közelben. Valójában ilyen helyzetben sincs senki sem egymaga, mert számos élőlény van, akik körbeveszik. Természetesen a pókok, csótányok, egerek nem éppen a kedvelt háziállatok közé sorolhatók. Legtöbbjüket legalább a lakás nagyobb részéből ki lehet tessékelni, de a kamara, fészer, garázs, padlás többnyire még ilyenkor is szabad terep a számukra.

Van azonban hatásos megoldás az egér riasztó formájában. Tény, hogy ez csak egy a sok módszer közül, amivel élhet, de amennyiben nem akar mindenfelé heverő tetemekbe botlani, akkor jobb, kerülni azokat lehetőségeket, amik az állatok pusztulását eredményezi. Az egér riasztó csendben teszi a dolgát és elűzi a betolakodókat.

Alapos munkát végez az egér riasztó

A megnevezése ellenére az egér riasztó nem csak a rágcsálókkal szemben tud megoldást kínálni, mert a pókokat és más rovarokat is elüldöz, teszi ezt úgy, hogy közben nem zavarja a mindennapi életet. Az ultrahangos készülék olyan frekvenciát bocsájt ki, ami nem zavarja az embereket, de még a házi kedvenceket sem, kivéve, ha hörcsögökről, fehéregerekről van szó. Mivel az emberi fül részére érzékelhetetlen tartományon sugároz, a biztos működésről egy jelzőfény árulkodik.

Természetesen az egér riasztó sem csodaszer és nem fog azonnal eredményt elérni. Több napra lesz szükség, mire annyira zavarni fogja a kártevőket, hogy azok elhagyják a helyszínt. A beltéri egér riasztó hatékonyságát növeli, ha semmi sem akadályozza a hang terjedését, ezért ne kerüljön lehetőleg eltakarásra a készülék.

About Rita

Check Also

grp rács

Mindig jó választás az GRP rács

A biztonságos közlekedésre nem csak az utcán van igény, hanem a különböző munkahelyeken ugyanúgy. Egy …