Remek lehetőséget kínál a műszaki ügyintézői állás a Szegedi Törvényszéken

Egy igazán sajátos helyen szeretnél dolgozni? Ebben az esetben nincs más dolgod, mint jelentkezned a Szegedi Törvényszéken meghirdetett műszaki ügyintéző feladatkörre. Minden bizonnyal egy nagyon izgalmas és egyedi munkakörnyezetbe kerülhetsz itt, ahol megmutathatod, hogy mire vagy képes. A meghirdetett műszaki ügyintézői állás a Szegedi Törvényszéken minden olyan 18 évet betöltő személynek szól, akik büntetlen előélettel és megfelelő szakmai képesítéssel rendelkeznek.
Milyen feladatokat kell ellátnia egy ügyintézőnek?

A feladatok tárháza igen széles. Ezek közül mindenképpen említést érdemel a bíróság kezelésében lévő épületek üzemeltetése dokumentálással együtt. Az üzemeltetés mellett ugyanakkor szükség lesz a beruházási, felújítási, karbantartási munkák előkészítő fázisának elvégzésére, ami magába foglalja a lebonyolítást és az utókövetést. Az eseti és rendszeres jelentések, kimutatások elkészítése szintén ebbe a körbe tartozik, ahogyan a gépjárműpark üzemeltetése. Bizonyos esetekben pedig még tűzvédelmi feladatok ellátására is igény merülhet fel. De ez még nem minden.
A jelentkezés menete


Amennyiben érdekel a műszaki ügyintézői állás a Szegedi Törvényszéken és maximálisan megfelelsz a követelményeknek, akkor nincs más dolgod, mint a részletes szakmai önéletrajzod elküldése, amiben feltünteted a bérigényedet is. A megjelölt iskolai bizonyítványok másolata szintén kerüljön csatolásra. Az előző munkahelyeid pontos megnevezése és időtartam sem maradhat ki a listáról. Az álláspályázat részleteit pedig megtalálod a szegedallas.hu weboldalon. Élj a lehetőséggel, ha késznek érzed rá magad.

About Rita

Check Also

munkaerőt

Így találhat munkaerőt Zalaszentgróton

A mindennapi igények biztosításához szükség lesz mindenképpen egy biztos munkahelyre, ahonnan rendszeresen érkezik a stabil …