Gyors feladatvégzést segítő építési állvány

A hatékonyságot leginkább az tudja növelni, amennyiben rendelkezésre állnak olyan kiváló eszközök és alapanyagok, amik az emberek kezük alá dolgoznak. Az építkezéseknek csak kisebbi részét lehet elvégezni a talajszint magasságából, mert, ahogy fejlődik egy épület, úgy kell azzal együtt felfelé haladni. Erre célra születtek meg a különféle építési állvány típusok. A leggyakrabban homlokzatok készítéséhez, burkolásához, nyílászárók beszereléséhez vehetők segítségül.

Az építőipar fejlődésével egyre többféle megoldás született meg. A piacon azonban nem véletlenül keresett a PERI UP Easy, ami kimondottan gyors szerelhetőséget és maximális biztonságot nyújt minden tekintetben.

A kiváló építési állvány megéri a befektetést

A PERI UP Flex moduláris elemivel kompatibilis Easy építési állvány alapvetően kis súllyal rendelkezik, amiből adódóan könnyen szállítható és még a tárolás sem jelent problémát. Ez az építési állvány csőbilincsek nélkül és minimális szerszámigény mellett hozható kész állapotba. A teljes rendszerszélessége 67 cm. A járószinten 1 darab 66 cm-es vagy 2 darab 33 cm-es elemmel fedhetők le. Az utóbbi esetben könnyen kihagyhatók részek, ahol esély kínálkozik az építőanyagok mozgatására.

A táblák biztosítva vannak az esetleges kibillenésekkel szemben. Amikor a homlokzat kialakítása történik, akkor a belső korlátok könnyen levehetők, így azok nem fogják akadályozni a nagyméretű hőszigetelő lapok felhelyezését, ezzel is segítve a munkát, de nem csökkentve a biztonságot. Az építési állvány igény szerint igazítható a különféle helyekre. Mi több kellene még ennél?

About Rita

Check Also

Több kategóriára osztható a játék bolt kínálata

Gyermekeink öröméért érdemes minden tőlünk telhetőt megtenni. Annak ellenére, hogy a kicsik a leginkább törődésre …