Fedezd fel a könnyű fizikai munka lehetőségeit az Italguru Kft-nél

A minőségi és prémium italok importjával és nagykereskedelmével foglalkozó Italguru Kft., Veszprémben, bővülő csapatába keres új kollégákat könnyű fizikai munkakörbe. A megnövekedett keresletre válaszul kínálnak stabil munkalehetőséget azok számára, akik szeretik a változatos feladatokat és nem riadnak vissza a kihívásoktól.

Az pozíció meghatározása
A könnyű fizikai munka, zárjegyző állás Veszprémben az Italguru Kft-nél a következő olyan feladatokat követel meg, mint az adóraktárba érkező italokra zárjegyszalag és magyar szöveges matrica felragasztása lesz. Ez a tevékenység kulcsfontosságú a cég működésében, mivel biztosítja termékek megfelelőségét a magyarországi jogszabályi előírásoknak.

Kiknek a jelentkezésére van szükség?
Az ideális jelölt csapatjátékos, precíz és nem riad meg az esetlegesen felmerülő kihívásoktól. Fontos továbbá, hogy mindig készen álljon a megbízható, pontos munkavégzésre. Az elvárások közé tartozik a B kategóriás jogosítvány, valamint előnyt jelent a veszprémi lakhely is.
Miért dolgozz az Italguru Kft-nél?


Az Italguru Kft. több mint egy munkahely. Itt valódi közösséget találhatsz. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink hosszú távon velünk maradnak, ami bizonyítja a munkahely minőségét és a munkavállalói elégedettséget. Emellett a munkarend lehetővé teszi, hogy az elvégzendő feladatok mellett legyen időd a személyes életedre és családodra.
Csatlakozz a csapathoz!
Ha szeretnél egy stabil, hosszú távú és könnyű fizikai munkát Veszprémben és megfelelsz a fenti követelményeknek, ne habozz, jelentkezz az Italguru Kft-hez. Várjuk, hogy üdvözölhessünk egy dinamikus, fejlődni vágyó csapatban, ahol a munkád értékelve lesz és lehetőséged nyílik a szakmai fejlődésre.

About Rita

Check Also

munkaerőt

Így találhat munkaerőt Zalaszentgróton

A mindennapi igények biztosításához szükség lesz mindenképpen egy biztos munkahelyre, ahonnan rendszeresen érkezik a stabil …