1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Muffinok

Banános, zabpelyhes muffin recept – Nocarb


Banános, zabpelyhes muffin recept – NocarbKaptam egy kis karton Nocarb tésztát, és ma eljött az ideje, hogy ki is próbáljam. Még szép, hogy arra voltam kíváncsi, tényleg készíthető-e belőle sütemény. A világ legegyszerűbb sütijét, a muffint választottam. Sikerült, és finom is, de nem hasonlít a megszokott állaghoz. Viszont a Nocarb tésztában gyakorlatilag nincs szénhidrát, zsír se, így nyugodtan lehet vele bűnözni.

Cideres muffin recept


Cideres muffinAzon kísérleteztem, mivel váltsam ki a tejterméket a muffin tésztából. A Kölesben kéznél van mindig almaCid (magyar cider), fogtam hát, és ment a tésztába. Igen jó választásnak bizonyult, egy vendég külön jelezte, hogy milyen finom lett tőle. Készítheted gluténmentesen, de hagyományosan is.

Banános, zabpelyhes muffin recept


Banános, zabpelyhes muffin Sokadszorra állapítottam meg, hogy a zabpehely és a banán mennyire jó páros. A dekorációt leszámítva a muffin egyébként tejmentes, és ha sikerül 100 %-ban tiszta zabtermékeket venni, akkor még gluténmentes is. Azt meg már csak súgom, hogy cukor sincs benne, mégis kellemesen édes.

Carrot cake cupcake – répatorta cupcake recept


répatorta cupcakeTényleg nem a szívem csücske ez a stílus, de valahogy napok óta cupcake-ek képei lebegnek a lelki szemeim előtt. A gyerekek élvezni fogják mondjuk, én meg az elkészítésüket. Elsőként, mivel Húsvétra készülünk egy répatorta cupcake került a terítékre, amit fehér csokoládés krémsajtos krémmel díszítettem.

Töltött csokoládés muffin recept


Töltött csokoládés muffin Roppan, és lágyan olvad a szájban egyszerre ez a tejcsokoládés krémmel töltött, mandulás csokis muffin. Csokoládé rajongóknak kötelező elkészíteni.

Mákos meggyes muffin recept


Mákos meggyes muffin Ez a mákos muffin nem csak gyümölcsös, de zabpehelyből és teljes őrlésű lisztből is készül. Egy igazi egészséges sütemény, amit nem csak a tudatos nassolók fognak szeretni.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL