1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Bevonók, mázak

Marcipán répa készítése recept


Marcipán répa készítése receptA marcipán egy remek süteménydekoráló alapanyag. Répatortákhoz pedig egyszerűen csodás marcipán répákat készíthetünk belőle egy kis ételfesték hozzáadásával. Húsvétra remek választás.

Csokoládés karamell recept

Csokoládés karamell receptEzt az öntetet kevert süteményekhez, muffinokhoz, többnyire szárazabb tésztákhoz ajánlom. Csak öntsük rá a tésztára, és a legegyszerűbb sütemény is mennyei lesz tőle. De mivel egy kalóriabomba, csak óvatosan ajánlom a fogyasztását, és ritkán.

Borsodó recept

Borsodó receptHa egy finom kelt tésztát igazán ünnepivé szeretnénk tenni, a borsodó kitűnő választás. Gyakorlatilag ugyan úgy készül, mint a vanília sodó, csak tej helyett zamatos édeskés borral készítsük el.

Egészséges gyümölcszselé recept

Egészséges gyümölcszselé recept A mostanság divatos, fanyarabb ízű, könnyed süteményekre zselé helyett készíthetünk friss gyümölcsökből is mázat. Ezek nem lesznek olyan szilárdak, mint a zselék, de bizton állíthatom, sokkal finomabbak!

Pillecukor fondant recept

pillecukorA marcipánhoz hasonló tortadíszeket, bevonókat pillecukor fondantból is készíthetünk. Íme egy bevált recept a pillecukor fondant készítéséhez.

Gyümölcsös puding bevonó recept

Gyümölcsös puding bevonó receptEzzel a mázzal a jaffa szeletnél, vagy a mirindás szeletnél találkoztam először. De szerintem bármilyen gyümölcsös, túrós, joghurtos sütemény bevonására is felhasználhatjuk.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL