1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Húsos ételek

Ázsiai cukkinis tészta recept lépésről-lépésre


Ázsiai cukkinis tészta Ebben a csirkés, cukkinis receptben megmutatom, hogyan készíts wokban tökéletes ázsiai ételt. Lépésről lépésre fotókkal is illusztrálom az elkészítést, hogy egészen biztosan jól sikerüljön ez a mennyei ázsiai jellegű tésztaétel.

Mézes-mustáros csirkenyárs házi majonézzel recept


Mézes-mustáros csirkenyársEbben a mézes-mustáros csirkenyárs recepteben azt is megmutatom, hogyan készíts házi majonézt pillanatok alatt. Grillszezonban szinte kötelező elkészíteni ezt a mennyei ételt.

Édesburgonyás húskenyér recept


Édesburgonyás húskenyérEgy újabb remek példa arra, hogyan csempésszünk zöldséget a húsos ételekbe. Ez a húskenyér bacon köntösben, sütőben készült, tehát alig volt vele valami dolgom, de a végeredmény ettől függetlenül 100 %-os lett.

Rózsaborsos szarvasgerinc recept epersalátával


Rózsaborsos szarvasgerincMég a Bocuse d’Or budapesti, európai döntője előtt kért fel a METRO Inspirációk magazin arra, hogy a verseny húsos alapanyagára komponáljak egy finom ételt eperrel kombinálva. A receptem egy könnyed, nyárias fogásra sikerült. Gyorsan elkészíthető, bombasztikusan látványos és finom.

Lassan sült báránycsülök recept


Lassan sült báránycsülökHúsvétra készült ez a lassan sült báránycsülök. Tényleg lassan készült el, de megérte a fáradozást, és a várakozást. Csodás, vaníliás sárgarépa pürével, és kávés szósszal tálaltam a lassan sült báránycsülköt.

Szarvasborjú gerinc carpaccio recept –Bocuse d’Or Budapest 2016


Szarvasborjú gerinc carpaccio Mostani bejegyzésem a szokásostól eltérő lesz, mert az előzményei, és ami utána jön, nem mindennapi. Felkerestek ugyan is a METRO-tól, hogy a jövőben vegyek részt én is a HORECA és a gourmet ügyfélkör számára létrejött Inspirációk magazin szerkesztésében. Ezzel párhuzamosan kaptam egy csomagot, egy adag szarvasborjú gerinccel, ami az idei Bocuse d’Or témája. Ez lett – mondjuk úgy – a beugró receptem.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL