1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Főzelékek

Kukoricás zöldbab főzelék recept


Kukoricás zöldbab főzelékAmióta éttermi konyhát vezetek (Köles), azóta számtalan, néha meglepő párosítású főzeléket főzök. Meglepő módon az új kombinációk nem váltanak ki meghökkenést, sőt már várják is tőlem, tőlünk, hogy különleges legyen a napi főzelék.

Kókusztejes finomfőzelék recept – a nagyon finom-főzelék


Kókusztejes finomfőzelék recept – a nagyon finom-főzelékMostanában nagyon rákaptam a kókusztejes főzelékekre. Egyfelől, amikor lehet, kerülöm a tejtermékeket, másfelől kókusztejjel tényleg sokkal finomabb pár főzelékféle. Igaz ez a menzák rémére, a finomfőzelékre is, amit rettenetesen el lehet rontani, ha valaki csak úgy hűbelebalázs módjára csapja össze. Na, ez velünk nem történhet meg.

Kókusztejes, brokkolis karfiolfőzelék recept


Kókusztejes, brokkolis karfiolfőzelékTalán mondanom sem kell, hogy vannak olyan ’diétás’ ételek, amik sokkal finomabbak, mintha klasszikusan készítenénk el. Tej helyett például használhatunk kókusztejet a főzelékekbe, a karfiol izét például kifejezetten kiemeli.  És ha már kókusztej, akkor a chili, és a bazsalikom sem maradhatnak el.

Kéksajtos, brokkolis burgonyafőzelék recept


Kéksajtos, brokkolis burgonyafőzelékAzt azért tudnotok kell, hogy a kéksajtot önmagéban szeretem, belekeverni valamibe nem. Mégis hallgattam a ’nyomásra’, és így készült ez a különleges, de nagyon finom ízű főzelék brokkolival megszínezve.

Narancsos, sárgarépa főzelék recept


Narancsos, sárgarépa főzelék Télen sokkal kevesebb főzeléknövény áll rendelkezésünkre, ezért érdemes a fűszerekkel játszani, ha izgalmas főzelékeket szeretnénk az asztalunkra varázsolni. A sárgarépa remek alanya a kísérletezésnek.

Spenótos, sütőtökös csicseriborsó főzelék recept


Spenótos, sütőtökös csicseriborsó főzelékA jelentős fehérje tartalmú, élelmi rostokban gazdag csicseriborsó egy finom, változatosan elkészíthető alapanyaga az egészséges táplálkozásnak. Most egy őszi-téli főzeléket, jobban mondva ragut mutatok belőle.

RECEPTEK

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Design Shop