1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Körtés patisszon püré

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 
Hozzávalók: 1 kisebb patisszon (tökféle), 1 kisebb burgonya, csipet kapor (friss), 1 puha vilmoskörte, pici jódozott só
Ételtípus: püré/főzelék

A tököt és a burgonyát meghámozzuk, apróra vágjuk, és alaposan megmossuk.
Feltesszük annyi vízben főni, amennyi ellepi.
A kaprot a zöldségekkel együtt főzzük.
Amikor megpuhultak a zöldségek, leturmixoljuk őket a meghámozott és feldarabolt körtével együtt. Kevés jódozott sóval ízesíthetjük.

Megjegyzés: Én nem szeretem a kapros dolgokat, de ez a püré valóban finom. Máté kisfiam csak úgy falja.



Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL