Kép felrakása falra egyszerűen ragasztással

Amikor gyors és lehetőleg egyszerű megoldást keresünk bizonyos feladatokra, akkor érdemes alaposan körülnézni a lehetőségek között, mielőtt cselekednénk. A kép felrakása falra bár egyszerűnek tűnik, olykor sokkal bonyolultabb, mint elsőre gondolnánk. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen fallal állunk szemben, amire dolgoznunk kell.

A régebbi építésű ingatlanok esetében előfordul, hogy még tapasztott felületek vannak, amik a megkezdésük után egyszerűen porlanak. Ezekbe még a tipli befúrása sem jöhet szóba, mert még az is kijön a helyéről. A kép felrakása falra tehát a csavarozás tekintetében nem mindig élhető megoldás. Ellenben, ha fa falról van szó, már más a helyzet. Ilyenkor ez nem jelent akadályt, sőt még szeget is ragadhatunk, mert az ugyanúgy megfelel a feladatra. A panellakások esetében a vasbeton tartószerkezetekbe fúrni csak nagy átütőerővel lehet, amire esetenként nincs lehetőség.

A kép felrakása falra itt megint problémás lehet. Az egyik leghatékonyabb megoldás a ragasztás. Ez gyors, egyszerű és kellően tartós eljárás, amire bátran lehet számítani. A hun.sika.com weboldalon megtalálható az a Sikaflex® 118 Extreme Grab ragasztó készítmény, ami egyedi komponenseinek hála azonnali terhelhetőséget tesz lehetővé. Ennél fogva a kép felrakása falra rendkívül egyszerű, csupán némi előkészületet igényel.

Fontos a szennyeződésektől, esetleges pergő részektől teljesen mentes falrész. Az sem árt, ha alaposan megfontoljuk a helyet, mert azon nem igazán lehet majd változtatni a felhelyezést követően. A kép felrakása falra tehát elvégezhető gyorsan, ha erre igény merül fel, csak tudnunk kell, mi után nyúljunk adott esetben.

About Rita

Check Also

Eurojackpot húzás ideje

Eurojackpot húzás ideje – Viszály a családban

Vilnius kicsi, a munkalehetőségek nem változatosak. A helyiek felszolgálók, eladóként dolgoznak, esetleg művészek. A szerencsések …