Praktikus a csomagtértálca?

Ahhoz, hogy autónkbelső tere mindig tiszta és rendezett maradjon, nélkülözhetetlenek az autószőnyegek. A csomagtartó védelmére talán a legpraktikusabb a csomagtértálca használata. Ezek az autótartozékok garantálják autónk maximális védelmét a szennyeződéstől és a nedvességtől. Az autógyártók általában nemez szőnyegekkel szerelik fel a csomagtartókat, amit kitakarítani még porszívóval sem könnyű feladat, a nedvességről meg ne is beszéljünk.

Mindenki másként használja autója csomagtartóját

Ezért acsomagtartó védelmére szánt anyag megválasztása a csomagtér használatának intenzitásától és a szállítmányok típusától függ.Nem kell ahhoz betonkeverőt hurcolnunk, hogy tisztíthatatlanná váljon a csomagtartó. Elég csak egyszer elmennünk az Aldiba és kicsit kapkodva bepakolni a csomagtartóba, máris megtörténhet a malőr, kiömlika tej, vagy csöpög a hús leve..  De egy csomagtértálcával nem olyan nehéz megvédeni autónkat a kiömlött folyadéktól és más piszkos anyagoktól.

Nem véletlenül a legnépszerűbb a csomagtértálca

A csomagtartó szőnyegek az autó belső részének dekoratív és funkcionális részei. Számos csomagtartó szőnyeg modell létezik a piacon. Néha a megfelelő típus kiválasztása bonyolult lehet, különösen az anyagokat illetően.

Sokan addig, amíg saját bőrükön nem tapasztalják meg autójuk csomagtartójának takarításának nehézségeit, nem tulajdonítanak jelentőséget a csomagtér szőnyegének kiválasztására.

Miért érdemes méretpontos csomagtértálcát választani?

A legalapvetőbb csomagtartó védelem kétségkívül az univerzális csomagtértálca, amely minden típusú autóba használható, feltéve, ha otthon a megfelelő méretre vágjuk. De bármennyire is ügyesek vagyunk, biztosan nem sikerül egészen pontosan méretre szabni.  Ezzel szemben a méretpontos csomagtértálca tökéletesen megegyezik az adott márkájú jármű csomagtartó méreteivel. Az univerzális modellektől eltérően a méretpontos csomagtértálca az autó csomagterének teljes felületét befedi.

A tartósság érdekében fontos, hogy kiváló minőségű anyagból készült csomagtértálcát válasszunk.

A csomagtértálca könnyen és gyorsan tisztítható.

Amennyiben méretpontos csomagtértálca vásárlása mellett döntünk érdemes kényelmesen online megvásárolni.

About Rita

Check Also

vízszigetelés

A sikeres vízszigetelés titka

Az otthonok védelmének többféle formája létezik. Nem egyszerűen csak az illetéktelen behatolóktól kell tartani, mert …