Praktikus a csomagtértálca?

Ahhoz, hogy autónkbelső tere mindig tiszta és rendezett maradjon, nélkülözhetetlenek az autószőnyegek. A csomagtartó védelmére talán a legpraktikusabb a csomagtértálca használata. Ezek az autótartozékok garantálják autónk maximális védelmét a szennyeződéstől és a nedvességtől. Az autógyártók általában nemez szőnyegekkel szerelik fel a csomagtartókat, amit kitakarítani még porszívóval sem könnyű feladat, a nedvességről meg ne is beszéljünk.

Mindenki másként használja autója csomagtartóját

Ezért acsomagtartó védelmére szánt anyag megválasztása a csomagtér használatának intenzitásától és a szállítmányok típusától függ.Nem kell ahhoz betonkeverőt hurcolnunk, hogy tisztíthatatlanná váljon a csomagtartó. Elég csak egyszer elmennünk az Aldiba és kicsit kapkodva bepakolni a csomagtartóba, máris megtörténhet a malőr, kiömlika tej, vagy csöpög a hús leve..  De egy csomagtértálcával nem olyan nehéz megvédeni autónkat a kiömlött folyadéktól és más piszkos anyagoktól.

Nem véletlenül a legnépszerűbb a csomagtértálca

A csomagtartó szőnyegek az autó belső részének dekoratív és funkcionális részei. Számos csomagtartó szőnyeg modell létezik a piacon. Néha a megfelelő típus kiválasztása bonyolult lehet, különösen az anyagokat illetően.

Sokan addig, amíg saját bőrükön nem tapasztalják meg autójuk csomagtartójának takarításának nehézségeit, nem tulajdonítanak jelentőséget a csomagtér szőnyegének kiválasztására.

Miért érdemes méretpontos csomagtértálcát választani?

A legalapvetőbb csomagtartó védelem kétségkívül az univerzális csomagtértálca, amely minden típusú autóba használható, feltéve, ha otthon a megfelelő méretre vágjuk. De bármennyire is ügyesek vagyunk, biztosan nem sikerül egészen pontosan méretre szabni.  Ezzel szemben a méretpontos csomagtértálca tökéletesen megegyezik az adott márkájú jármű csomagtartó méreteivel. Az univerzális modellektől eltérően a méretpontos csomagtértálca az autó csomagterének teljes felületét befedi.

A tartósság érdekében fontos, hogy kiváló minőségű anyagból készült csomagtértálcát válasszunk.

A csomagtértálca könnyen és gyorsan tisztítható.

Amennyiben méretpontos csomagtértálca vásárlása mellett döntünk érdemes kényelmesen online megvásárolni.

About Rita

Check Also

Ha kell egy jó kazán szerelő mester

Lehet, hogy olyan vagyok, mint az egyik kedvenc sorozatom főszereplője, mert egyenesen imádom a vonatokat! …