Az élmények támogatója a kerti grill

A családdal vagy a barátokkal eltöltött idő felbecsülhetetlen értékkel bír. Amíg a téli otthonok középpontjában a meleget adó kandallók szerepelnek, addig a nyári időszak egyik legfontosabb komponense a hangulatfelelős kerti grill. Összegyűlve köré együtt lehetünk a szeretteinkkel és végigkóstolhatjuk a faszénen sült csodálatos finomságokat. A grillezés népszerűsége töretlen, a sikere azonban nagyrészt a megfelelő kerti grill minőségén is múlik. Érdemes olyan darabot megvásárolni, ami hosszú időre alap kiegészítője lesz a közösségi programoknak és ami nem okoz csalódást számunkra az alkalmazása során.

Manapság már mobil és rögzített kerti grill verziók is színesítik a termékpalettát, illetve válogathatunk a közvetlenül kerti konyhába beépíthető modellek közül. A grillsütők a klasszikus rácsos sütés mellett, bográcsozásra is alkalmasak, de készíthetünk a segítségükkel akár ínycsiklandozó kürtőskalácsot is. A Benkel a szívügyének tekinti a vásárlók elégedettségét, ezért minden kerti grill az odaadó szakértelem és a profi kivitelezés lenyomatát őrzi. A gyártás a vállalkozás Pilisszentlászlón lévő üzemében zajlik, innen kerülnek ki a gondosan megválogatott alapanyagokból készült termékek.

Garantáltan előnyösek a beépített kandalló árak

Ön is szívesen üldögélne az otthonában egy bögre forró teával a lobogó tűz látványát csodálva? A Benkel termékkínálata télre hangoltan várja az ügyfeleit és igyekszik a kedvükben járni a beépített kandalló árak vonatkozásában is. A minőség náluk minden esetben megfizethető, a tűzterek öntöttvas anyagból készülnek, a külsejükön bordázott felülettel, a hátlap belső részén pedig egy öntvény hőpajzs elemmel erősítve kerülnek kialakításra. A kerámiaüveggel felszerelt ajtó oldalra nyitható és egészen 800 Celsius fokig állja a hő próbáját.

A beépített kandalló árak olyan további funkciókat rejtenek maguk mögött, mint az üveg tisztán tartásáról gondoskodó tisztaüveg rendszer vagy a füstcsőbe szerelt, a huzatszabályozásért felelő pillangószelep, amivel kívülről állíthatjuk be az égés optimális intenzitását. Egyéb kiegészítő elemekkel tovább növelhetjük az elővigyázatosságot és a hatékonyságot, mindezek a vonások természetesen a beépített kandalló árak alakulását is befolyásolják. A kandallóőr reteszelő például megelőzhető, hogy égéstermék kerüljön a lakótérbe, így Ön és a családja is a legnagyobb biztonságban érezheti magát. A beépített kandalló árakról a www.benkel.hu weboldalon talál bővebb tájékoztatást. További információkért pedig az ugyanitt megadott telefonszámot érdemes tárcsázni.

About Sovani Antali

Check Also

Top 4 illóolaj narancsbőr ellen

Illóolajjal a narancsbőr ellen! A cikkben egy számos ember számára fontos és érintett témakört fogunk …