Természetes hajnövesztő készítmények

A haj növekedésének ritmusa egyfajta genetikailag meghatározott örökség. A hajhullás ellen vívott harcban számtalan hajnövesztő praktika bevetésre kerül az érintettek részéről, azonban a sikertelenségek tovább növelik az amúgy is megcsappant önbizalmat. Természetesen a túl gyakori hajfestés vagy a mértéktelen hajformázás roncsolja a szálak szerkezetét, ezért ezek mellőzésére érdemes fokozottan odafigyelnünk, azonban a veszteséget a hajszálak sérülékenysége is kiválthatja. A VARGA cseppek a legtöbb hajnövesztő készítménnyel szemben olyan ásványi anyagokat, vitaminokat és esszenciális aminosavakat tartalmaznak, amelyek a gyógynövények segítségével veszik fel a harcot a folyamattal szemben.

A csalán, a mezei zsurló és a bojtorján a népi gyógyászatban is hatásosan alkalmazott növények, a torma, borsmenta és zsálya kivonatai pedig a vérkeringést fokozó hatásairól ismertek a hajnövesztő termékek között. A nyírfalevél, a kamilla, a körömvirág és a diólevél visszaállítja a fejbőr természetes egyensúlyát. A VARGA gyógynövényes sampon a koffein erejét alkalmazó hajnövesztő készítmény, amit érdemes kiegészíteni a termékcsalád gyógynövényes hajbalzsamával. Alkalmazásukkal jelentősen megindul a haj regenerációja.

Értékes gyógynövényekkel a lábszag ellen

Akadnak olyam kellemetlen testi tünetek, amelyek mindennaposnak számítanak és teljesen természetesek az emberi anatómia szempontjából. A láb izzadása sokaknak okoz kényelmetlenséget és ezért igyekeznek a zavaró lábszag ellen bevetni mindent, amit csak lehet. A Varga lábspray nem csupán elfedi a nemkívánatos szagokat, de csökkenti a lábak izzadását és segíti a hámsérülések begyógyulását. A komfortérzet ezáltal jelentősen visszanyerhető, hiszen eredményesen vehetjük fel a harcot a lábszag ellen, amit a leggyakrabban a végtagok izzadása vált ki.

A meleg, nedves környezet kedvez a bőrön természetes módon megtalálható baktériumok és gombák szaporodásának és ennek a produktuma lesz végül az a kellemetlen szag, amivel gyakran találkozhatunk, amikor a nap végén levesszük a cipőinket. Habár érdemes minden természetes megoldást bevetni a lábszag ellen, de fontos leszögezni, hogy teljesen szükségtelen szégyellni a jelenséget, mivel ez az átlagos folyamat a testhőmérséklet kiegyensúlyozására szolgál. Problémának akkor tekinthető, ha az izzadás és a kellemetlen szag fokozottan és nagyon rövid időn belül jelentkezik. A lábspray használatán kívül, egyéb trükköket is ajánlott bevetni a lábszag ellen. A megfelelően szellőző lábbeli viselése például kiemelten fontos tényező.

About Sovani Antali

Check Also

Legénybúcsús pólók korát éljük még mindig – szerencsére!

Nektek mi jut eszetekbe első körben egy legénybúcsúról? Nyilván a bulizás, az alkohol és a …