Női nyakláncok többféle hosszúsággal

Egy új nyaklánc vásárlása izgalmas lehet, de érdemes előbb szánni egy kis időt arra, hogy ne csak a medál megjelenését, hanem a lánc összképet is figyelembe vegye. Nem tudja, hol kezdje a női nyakláncok megfelelő hosszának kiválasztását? Íme néhány tipp a kezdéshez! Általában ajánlatos, hogy előbb szánjon időt a nyak megmérésére. Ez egyáltalán nem vesz sok időt igénybe és mindenképpen megéri. Ami a nyakmérést illeti, a legegyszerűbb módja egy mérőszalag használata, ezt kell szorosan körbetekerni.

Ha megvan a nyakméret, hozzá kell tenni körülbelül négy-öt hüvelyket és megfelelő hosszúságúak lesznek a női nyakláncok. Ez feldobhat vagy megtörhet egy ruhadarabot: elvégre minden viselet fókuszpontja lehet. Ennek eredményeként érdemes megfontolni az olyan női nyakláncokat, amelyek megfelelnek a testalkatának.

Ennek egyik legjobb módja az, ha figyelembe veszi a magasságát. A hosszú női nyakláncokat általában kerülik az alacsonyabbak, mivel ezek elnyomják a vékonyabb testet. A közepes magasságúak bármilyen hosszúságú modellt viselhetnek, de a hosszabb lánccal ellátott darabok általában jobban mutatnak a magasabb személyeken, mivel kiemelik az alkatot.

Különböző lehetőségek közül választhat a dizájn tekintetében, akár a modern megjelenést, akár az időtlen klasszikust választja. Nincs értelme olyan női nyakláncokat megvenni, amiket egyszerűen nem tud viselni a jelenleg meglévő ruháival párosítva. Éppen ezért, a hosszának kiválasztásakor nézze meg a ruhatárát, hogy olyan darab mellett tegye le a voksát, ami valószínűleg számos öltözékhez passzol, így többször ki tudja majd használni a jövőben.

About Sovani Antali

Check Also

Hellspin

Hellspin – a szezonális dekorációk varázsa

Húsvét és karácsony – ez az a két ünnep, amikor a legtöbb háztartásban előkerülnek valamilyen …