Ha kell egy jó kazán szerelő mester

Lehet, hogy olyan vagyok, mint az egyik kedvenc sorozatom főszereplője, mert egyenesen imádom a vonatokat! Elhiszem, hogy egyesek úgy gondolják, hogy a vonatozás csak a célba jutást szolgálja, de számomra ennél sokkal többet jelent. A száguldó táj, a mezők, erdők és városok számomra egy-egy megelevenedett képeslap, aminek így részese lehetek. (Persze vannak szörnyű környékek is, ahol elmegy a vonat, nem akarom túlidealizálni a dolgot.) Van, hogy fülelni szeretek, vagy megfigyelni – nem kínos módon, csak például elmosolyodom egy kisgyerek láttán, aki izgatottan tekintget körbe, mert magamat látom benne – gyerekként is imádtam vonatozni. Van, hogy zenét hallgatok, és csak figyelem az elsuhanó tájat, de írni is szeretek vonaton, kivéve a nagyon rázkódós útvonalakon. És néha bizony el is ringat az az ütemes mozgás és a lágy zakatolás… Vannak olyan vonatutak, amik egyszerűen a szokásosnál is jobban megérintenek, kikapcsolnak, szinte magukba szippantanak. A hosszabb utazások, ahol van elég idő a táj megfigyelésére és a saját gondolataimban való elmerülésre, mindig igazán különleges élmények. És persze ne feledkezzünk meg a nosztalgikus vonatokról, amelyekkel megelevenedik a történelem, visszarepítenek egy egészen másik korszakba. Vagy akár az éjszakai vonatozás… Vagy amikor egyes vonalakon megemelik a vonatot a határnál és átméretezik az adott sínekhez a kerekek távolságát… Egészen elképesztő!

Te kapásból tudnál nekem segíteni, ha budapestiként azt mondanám, hogy egy kazán szerelő kéne nekem gyorsan, lehetőleg egy órán belül? Nos, sokáig azt mondtam volna, hogy ez gyakorlatilag lehetetlen, főként minél közelebb a belvároshoz, de amióta rátaláltam egy szuper csapatra, akiket a vizgazfutesszereles24.hu címen értek el, azóta már nincsenek ilyen jellegű problémáim! Víz és gáz, valamint kazán szerelő érhető el a csapatukban, 0-24 órás ügyeleti elérhetőségük van, ráadásul sürgős esetekben akár azt is tudják vállalni nem csak a fővárosban, hanem Pest megyében, hogy egy órán belül szabad kapacitás függvényében meg tudnak érkezni a javítási munkálatok helyszínére. Azt hiszem, ezzel szinte egyedülállóak a piacon, bár nem végeztem nagy felmérést, mert a kereső annak idején azt hiszem, az elsők között dobta ki őket, aztán egyből szimpatikusnak is tűnt a weboldaluk, szóval nem is kerestem tovább! Miután végigfutottam a weboldalon a legszükségesebb infókat, már tárcsáztam is a megadott mobilszámot, ahol szerencsémre szinte rögtön fogadták is a hívásomat. Persze pörgött bennem az, hogy minél hamarabb segítséget kaphassak, de azért igyekeztem higgadtan és tömören összefoglalni, hogy mi a lakásban a helyzet. Biztosítottam arról, hogy amint tudnak, hamarosan érkeznek is hozzám, nem kell sokat várnom. Itt már áldottam az eget, hogy kazán szerelőhöz jutottam egy ilyen lehetetlen időpontban! Nagy szerencsém volt velük, legalábbis itt még nem tudtam biztosan, csak éreztem, hogy jó kezekben lesz a kazánom és az otthonom.

Ezután amíg várakoztam, tüzetesen is átnéztem a weboldalt, elvégre most már minden tőlem telhetőt megtettem az ügy érdekében. Mivel kifejezetten információkban gazdag a site, ezért biztosan elidőztem ott egy ideig, mert egyszer csak hirtelen azon kaptam magam, hogy nemsokára itt van az általuk saccolt érkezési időpont. Mindenesetre örültem, hogy addig is hasznosan töltöttem az időt – sok tippük van egyébként a vízhálózat és a többi rendben tartásához, szóval abszolút érdemes tanulmányozni az oldalukat. Ráadásul az összes olyan Pest megyei települést felsorolják az oldalon, ahol vállalják a munkálatok elvégzését, szóval, ha nem budapestiek vagyunk, akkor érdemes lehet ott kezdeni a böngészést, hogy leellenőrizzük, mi a lefedett területükön belül vagyunk-e.

Magát az elvégzett munkálatokat és ennek a menetét tulajdonképpen nem részletezném, legyen elég annyi, hogy szerencsémre nem volt nagyon nagy a baj, de azért jó, hogy egyből hívtam őket. Az árakat tekintve is abszolút elégedett vagyok, a gyors kiszállást tekintve és a szakmai segítséget is honorálva természetesen szerintem teljesen rendben volt az ár. Azóta már a hűtőmön figyelnek az elérhetőségeik, bár attól függetlenül, hogy nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem a vizgazfutesszereles24.hu csapatával, egyben kifejezetten remélem, hogy nem rá egyhamar szükségem, hogy újra felkeressem őket. Az általuk vállalt garancia a munkára természetesen él, és egész szép időintervallumban, szóval ilyen téren sem lehet okom a panaszra. Ja tehát megbízható szerelőt keresel, akkor őket ajánlom!

About Rita

Check Also

utasbiztosítás

Ezért döntsünk a tartós utasbiztosítás mellett!

Igazán nagy előnyökkel jár az, hogy az országok határai alapvetően átjárhatóvá váltak az emberek többsége …