Felületfertőtlenítő

Egyre többen beszélnek arról, hogy a világjárvány második hulláma hamarosan berobban hazánkba is. Eközben persze mindenki az iskolakezdésre készül, a meg szokott ütemben szeretnénk folytatni életünket és tudomást sem venni a helyzetről. Egy kiváló felületfertőtlenítő segítségével gyorsan és könnyen biztonságossá lehet tenni az intézményeket.

Persze tudjuk jól, hogy ez nem elegendő a teljes körű megelőzéshez, lássuk hát, mi kell még, hogy betegség nélkül vészeljük át a következő hónapokat. Az intézményeket a nyár folyamán már átfertőtlenítették. A hatékony megelőzéshez olyan felületfertőtlenítőre van szükség, amely gomba, vírus, baktériumölő is. A legtöbb esetben ipari fertőtlenítőket használnak, amelyek vizes oldatával törlik át a felületeket. Ezek száradási ideje alatt pusztulnak el a kórokozók. A legtöbb iskola a fertőtlenített helységeket le is zárta, hogy ne jusson, de a rendezett környezetbe semmi.

Hogy pontosan hogyan tervezik a tanévkezdést, még nem tudhatjuk. A távolság tartás egyértelmű, bár gyerekekről beszélünk, akik nehezen viselték már az elmúlt hónapok megpróbáltatásait is. Nagyon fontos, hogy megtanítsuk őket a helyes kézmosás fontosságára. Amennyiben bizonytalanok vagyunk, erre kiváló videókat találunk a neten. A másik, hogy tudatosítsuk bennük, hogy bármit csináltak, mielőtt az arcukhoz nyúlnak, étkezni kezdenek, vagy csak bementek az udvarról, mossanak is kezet. Nagyon jó megoldást jelenthet, hogy kis kézfertőtlenítőt teszünk a táskájukba és biztatjuk őket a használatára.

Az iskolák részéről még nagyobb a nyomás, lehetőleg zavartalanul kell működniük egy halom óvintézkedés mellett. Osztálytermenként egy kézfertőtlenítő spray hasznos lehet. Bár a pedagógusoknak számtalan feladata van, de egy gyorsan száradó felületfertőtlenítő spray-vel gyorsan fertőtleníthetik a padokat, kilincset a szünet alatt, kérhetnek egy nagy szellőztetést a gyerekektől és szünet végén mindenki kézfertőtlenítésére odafigyelhetnek.

A tanórák alatt a megfelelő felületfertőtlenítőkkel a takarító személyzet végigtörölheti a kilincseket, korlátokat és nem szabad kihagyni a mellékhelységeket sem. A megfelelő odafigyeléssel minimálisra szorítható az iskolai fertőzések száma.

A legjobb felületfertőtlenítőt keresi otthonába? Kattintson és vásároljon webáruházunkból!

About Rita

Check Also

asztalterítő

Fontos az asztalterítő színe

Az abrosz kiválasztásakor számtalan mindent figyelembe kell venni. Az asztalterítő alapanyaga, színe és formája mind …