Felületfertőtlenítő

Egyre többen beszélnek arról, hogy a világjárvány második hulláma hamarosan berobban hazánkba is. Eközben persze mindenki az iskolakezdésre készül, a meg szokott ütemben szeretnénk folytatni életünket és tudomást sem venni a helyzetről. Egy kiváló felületfertőtlenítő segítségével gyorsan és könnyen biztonságossá lehet tenni az intézményeket.

Persze tudjuk jól, hogy ez nem elegendő a teljes körű megelőzéshez, lássuk hát, mi kell még, hogy betegség nélkül vészeljük át a következő hónapokat. Az intézményeket a nyár folyamán már átfertőtlenítették. A hatékony megelőzéshez olyan felületfertőtlenítőre van szükség, amely gomba, vírus, baktériumölő is. A legtöbb esetben ipari fertőtlenítőket használnak, amelyek vizes oldatával törlik át a felületeket. Ezek száradási ideje alatt pusztulnak el a kórokozók. A legtöbb iskola a fertőtlenített helységeket le is zárta, hogy ne jusson, de a rendezett környezetbe semmi.

Hogy pontosan hogyan tervezik a tanévkezdést, még nem tudhatjuk. A távolság tartás egyértelmű, bár gyerekekről beszélünk, akik nehezen viselték már az elmúlt hónapok megpróbáltatásait is. Nagyon fontos, hogy megtanítsuk őket a helyes kézmosás fontosságára. Amennyiben bizonytalanok vagyunk, erre kiváló videókat találunk a neten. A másik, hogy tudatosítsuk bennük, hogy bármit csináltak, mielőtt az arcukhoz nyúlnak, étkezni kezdenek, vagy csak bementek az udvarról, mossanak is kezet. Nagyon jó megoldást jelenthet, hogy kis kézfertőtlenítőt teszünk a táskájukba és biztatjuk őket a használatára.

Az iskolák részéről még nagyobb a nyomás, lehetőleg zavartalanul kell működniük egy halom óvintézkedés mellett. Osztálytermenként egy kézfertőtlenítő spray hasznos lehet. Bár a pedagógusoknak számtalan feladata van, de egy gyorsan száradó felületfertőtlenítő spray-vel gyorsan fertőtleníthetik a padokat, kilincset a szünet alatt, kérhetnek egy nagy szellőztetést a gyerekektől és szünet végén mindenki kézfertőtlenítésére odafigyelhetnek.

A tanórák alatt a megfelelő felületfertőtlenítőkkel a takarító személyzet végigtörölheti a kilincseket, korlátokat és nem szabad kihagyni a mellékhelységeket sem. A megfelelő odafigyeléssel minimálisra szorítható az iskolai fertőzések száma.

A legjobb felületfertőtlenítőt keresi otthonába? Kattintson és vásároljon webáruházunkból!

About Rita

Check Also

egér riasztó

Csendben teszi a dolgát az egér riasztó

Az ember gyakran nagyon egyedül érezheti magát a lakásban, amikor szerettei nincsenek a közelben. Valójában …