A piacon található apple tok típusok széles kínálata

A legjobb minőségű apple tok olyan prémium védőtok, amely vékony, de karcálló védelmet nyújt az eredeti iPhone hátlapnak, és nem utolsó sorban, ütés-, por- és vízálló is. Az apple tok választéka óriási, ezek a telefontokok típusuk szerint lehetnek szilikon tokok, ütésálló védőtokok, és eredeti gyári hátlap. A legjobb védelemmel ellátott szilikon és TPU anyagból készül tokok rugalmas kialakításuknak köszönhetően fokozottan védik a készüléket és a kijelzőt főként a töréstől és karcolódástól. Mégis az ütésálló tokok nyújtják a lehető legjobb védelmet az új okostelefonoknak. Kialakításukban több ütéselnyelő zóna lett létrehozva, melyek az elejtésekből adódó rezgéseket maximálisan elnyelik. A telefon sarkai pedig megerősített védelmet élveznek. Az eredeti gyári hátlapra bőrből és erős műanyagból készült a márka saját logójával ellátott hátlap illeszthető. A pontos illeszkedés mellett kényelmes és vékony fogás jellemzi.

A felhasznált alapanyag szerint egy apple tok lehet átlátszó tok, ütésálló tok, szilikon tok, hibrid tok, vékony tok, bőr tok és egyedi tok. Természetesen az apple tokokhoz prémium minőségű, kizárólag GlassPro üvegfóliák is elérhetőek. A speciális kialakítású kijelzővédő fólia megvédi az iPhone telefonok érzékeny érintőképernyőjét a káros külső hatásoktól. Ezek az üvegfóliák típusuk szerint lehetnek 9H gyémánt keménységű üvegfóliák, lekerekített élekkel (2,5D), lehetnek 3D üvegfóliák, melyek maximálisan követik a kijelző élét, ezért teljes körű védelme nyújtanak az előlapnak, és lehetnek UV üvegfóliák.

About Rita

Check Also

Eurojackpot húzás ideje

Eurojackpot húzás ideje – Viszály a családban

Vilnius kicsi, a munkalehetőségek nem változatosak. A helyiek felszolgálók, eladóként dolgoznak, esetleg művészek. A szerencsések …