Tegyünk meg mindent a vizesedés ellen

A hűvös, téli időszak gyakran okozhat olyan problémákat, amik a későbbiekben elég jelentős kihívásosakat idéznek elő. A vizesedés kezdetben csak apró kellemetlenségnek tűnik, de amint a folyamat átlép egy másik fázisba, akkor a vakolat leválása is bekövetkezhet. Ezt nem szabad engedni, tehát, ha csak a gyanú felmerül a salétromosodásra, akkor mielőbb lépni kell. Szerencsére ma már minden eszköz és információ, valamint fontos termék elérhető, amivel a vizesedés véglegesen megszüntethető. Némi odafigyeléssel és lelkesedéssel a szakemberekre sem kell várni heteket, olykor hónapokat.

Gyakran a mesterek amúgy is leterheltek, így lehet csak későn érnének rá a vizesedés elhárítására. Mivel minden nap meghatározó, ezért vegye kezdetét mihamarabb a szükséges beavatkozás. A vakolat egy kis részének az eltávolítása elengedhetetlen a lábazaton. Majd elkészíthetők a furatok, ahová bejuttatva a vízzáró krémet az elterül és védelmet ad. Nem kell várni sokat, mert a lélegző vakolattal azonnal visszaépíthető a külső rész. A vizesedés ilyen formában nem fog tovább haladni és a nagyobb pórusokkal rendelkező speciális vakolat belsejében a sókristályok kapnak helyet a megtelepedésre, anélkül, hogy kárt okoznának.

A pontos részleteket a hun.sika.com oldalon lehet megtalálni. Itt speciális készítmények szintén megrendelhetők, amik bevetésével a vizesedés végleg leküzdhető. A módszer és termékek adottak, már csak neki kell kezdeni a munkálatnak, lehetőleg még a hideg és nedvesebb hónapok beköszönte előtt. Őrizzük meg otthonunk kényelmét és biztonságát azzal, hogy odafigyelünk a jelekre és bármi baj van azonnal elhárítjuk azt.

About Rita

Check Also

Eurojackpot húzás ideje

Eurojackpot húzás ideje – Viszály a családban

Vilnius kicsi, a munkalehetőségek nem változatosak. A helyiek felszolgálók, eladóként dolgoznak, esetleg művészek. A szerencsések …