Pandora ezüst charm a mesék szerelmeseinek

A Pandora ezüst charm káprázatos szépségével még a legszolidabb outfit-et is pazarul feldobja. Merjük kicsit elengedni a fantáziánkat, és kiránduljunk a Mesék Birodalmában – elvégre a szürke, monoton hétköznapok túl unalmasak ahhoz, hogy minden pillanatunkat a munka és a teendők végtelen mókuskerekében töltsük!

Disney-mesék ihlette Pandora ezüst charmok

Mindannyiunk lelkében ott él a gyermek – az életvidám gyermek, akit még elkápráztatják a mesék! Az Alice Csodaországban tematikájú charmok bámulatos könnyedséggel idézik meg gyermekkorunk boldog pillanatait – s teszik mindezt elbűvölő eleganciával megfűszerezve.

Alice, a Kalapos és a többiek

Az említett népszerű angol mese ikonikus motívumát idézi meg a Kalapos uzsonnája nevet viselő Pandora ezüst charm. Ha nem szívesen szakadunk el a szóban forgó történet szeretetreméltó karaktereitől, a Divatékszerbolt felhozatalában szép számban találunk még csodaszép Alice Csodaországban tematikájú charmokat – természetesen szigorúan színvonalas minőségű kialakításban, egyedi dizájnban.

Pandora karperecek egyedire szabva

A Pandora a szabad önkifejezés felbecsülhetetlen lehetőségét kínálja a rajongóinak. Az időről-időre bemutatott kollekciók darabjai híresek az egymással való kompatibilitásukról. Az egyik legjobb példa erre a dán brand karkötői, karperecei. Míg számos modell önmagában képvisel időtlen értéket, rengeteg olyan is akad a színes spektrumú felhozatalban, amely az adott kollekción belül szabadon díszíthető az általunk preferált charmokkal.

Moments, Reflexions és Mekarkötőcsaládok

A címszereplő kollekciók a Pandora karperecek gazdag felhozatalával várják a kedves érdeklődőket. A három termékcsalád közül a Moments a legrégibb, s mint olyan, elképesztően gazdag alternatívát kínál az adott karperec charmokkal való feldíszítése vonatkozásában. A Moments és a Me kollekciók karpereceit akár teljes hosszában, kényünk-kedvünk szerint ékesíthetjük, míg a Reflexions egy fokkal szolidabb ízlés-világot preferál, hiszen „csupán” 6-7 charm kombinációjával operál.

About Sovani Antali

Check Also

Top 4 illóolaj narancsbőr ellen

Illóolajjal a narancsbőr ellen! A cikkben egy számos ember számára fontos és érintett témakört fogunk …