Angol nyelvvizsgára készülsz? Itt a módszer, amely jobb, mint egy tesztkönyv!

Tanulnod kellene az angol nyelvvizsgára, de inkább szórakoznál egy kicsit? Kösd össze a kettőt! Hagyd a tesztkönyveket, próbáld ki ingyen a tudásodat a Vizsga4U változatos és interaktív online feladataival.

Nyomja a vállad az angol nyelvvizsga terhe? Mennél, de nem tudod, készen állsz-e? Mindenképp teszteld a tudásod, de ezt úgy tedd, hogy közben ne menjen el a kedved a nyelvtanulástól. Mi erre a megoldás? A Vizsga4U online feladatainak használata!

Miért jobb ez, mint a tesztkönyv?

Ha attól félnél, hogy ez költséges, megnyugtathatunk: a próbafeladatok ingyen elérhetőek, de a teljes szolgáltatásért sem kell többet fizetni, mint egy papíralapú tesztkönyvért. Ráadásul modernebb megoldás: elegendő az okostelefont, a tabletet vagy a laptopot használni hozzá, előbbi szinte biztosan veled van, azaz minden szabad percet ki tudsz használni tesztelésre, gyakorlásra. A tesztkönyv ráadásul egyszeri lehetőséget ad, második kitöltésnél ugyanis nem mutat reális képet, hisz nem a tudást, hanem a memóriát méri. A Vizsga4U online feladataiból több ezer létezik, azaz az ismétlődést ki lehet zárni. Remek újdonság, hogy az ellenőrzés nem manuális, hanem automatikus, azaz a rendszer kiírja, ha hibáztunk, valamint ki is javít.

Milyen gyakorlási lehetőségek léteznek?

Több opcióból választhatsz. Ha a nyelvtani kérdések érdekel, keresd a középfokú nyelvtani gyakorló feladatokat, amelyek mellé magyarázatokat is fűztünk. Ha a szövegbehelyettesítést szeretnéd gyakorolni, az is remek ötlet, hiszen így a szövegértést és a nyelvtani szabályok ismeretét egyaránt letesztelheted. Továbbra is mumusnak számít a levélírás, ám ez az angol középfokú nyelvvizsga feladatok egyik sarokköve, éppen ezért segít a hasznos kifejezéseket gyakorolni, ezt a készséget fejleszteni a levélsegéd. Ebből prémiumszint is létezik, ilyenkor a beküldött levelet kijavítják a Vizsga4U munkatársai. A hallott szöveg értése során minden feladat egy vizsgaszimuláció, ennél jobban nem lehet gyakorolni az éles helyzetre. Végül, de nem utolsó sorban pedig a feladatokkal mérheted és fejlesztheted a szövegértési készségeidet.

About Rita

Check Also

Eurojackpot húzás ideje

Eurojackpot húzás ideje – Viszály a családban

Vilnius kicsi, a munkalehetőségek nem változatosak. A helyiek felszolgálók, eladóként dolgoznak, esetleg művészek. A szerencsések …