A futárkodáshoz kellett egy négykerekű

Ételfutár vagyok már évek óta, és ez nagyon tetszik!

Érdekes, mert ez régen még csak egyfajta jövedelemkiegészítésként indult a „rendes” munkám mellett. Kezdetben csak hétvégenként dolgoztam, és biciklivel szállítottam ki az ételt.

Aztán nagyjából fél év elteltével rádöbbentem, hogy valójában a futárkodást sokkal jobban élvezem, mint a másik irodai munkám.

Úgy látszik, én inkább az a típus vagyok, aki jobban élvezi azt, ha folyamatosan megy valahova, minthogy a monitorját bámulja egy teljes napon keresztül.

Annak azért örülök, hogy erre viszonylag gyorsan rájöttem.

Így tehát főállású ételfutár vált belőlem, viszont adódott egy kis probléma: a bicikli így már kevés volt. Egy kocsival sokkal több szállítást tudtam vállalni egy nap, így nem is volt kérdés, hogy a tekerőpedált gázpedálra kell cserélnem.

Szerencsére apukámnak volt egy régebbi kocsija, ami tökéletesen megfelelt erre a célra, így azt átadta nekem.

A kocsira azonban ráfért egy komolyabb átvizsgálás, mert tényleg nem volt egy mai darab. Néhány barátomat megkérdeztem, hogy tudnának-e ajánlani egy olyan autószervizt, ami megbízható, de közben nem is túl drága.

Végül az egyikük adott egy tippet, amiért örökké hálás leszek: metaautoszerviz.hu.

Róluk annyi jót tudok elmondani, hogy igazából azt se tudom, hol lenne érdemes kezdeni.

Talán kezdjük a weboldalukkal, hiszen az lesz első, amit majd tapasztalni fogtok velük kapcsolatban.

Ami már az első pillantásra feltűnik, hogy az internetes felületük megalkotása során abszolút profi munkát végeztek. Már az első alkalommal is, mikor itt jártam, azonnal megtaláltam mindent, amit akartam, bármiféle bonyodalom nélkül.

Az információkat annak ellenére is sikerült jól rendszerezniük, hogy meglehetősen sok van belőlük. Vegyük például a szolgáltatásaikat, melyekből tényleg szép számmal találhatunk itt, de közben még sem érezni azt, hogy az információk lavinája elsodorna minket.

De akkor térjünk vissza az én történetemre! Szóval időpontot foglaltam náluk (ami egyébként nagyon egyszerűen megoldható online), hogy vizsgálják át a kocsit. Nem okozott nekik problémát, hogy régebbi az autó, hiszen a régi és az új típusú járgányokban is otthon vannak.

A vizsgálat során kiderült, hogy erősen javasolt lenne egy kuplung csere.  Nagyon részletesen elmagyarázták nekem, hogy erre miért is van szükség. Itt éreztem igazán, hogy abszolút partnerként tekintenek rám, és nem csak egy ügyfél vagyok a sok közül.

A műveletet profin és meglepően gyorsan végrehajtották, és ennek az egésznek ára jóval kevesebb volt, mint amire előzetesen számítottam.

Egyébként nem csak a kuplung csere volt szükséges, de ebben igazán nincs semmi meglepő, hiszen ahogy már mondtam, ez a kocsi tényleg nem egy mai darab. A másik problémás rész a kipufogó volt, mert egyszerűen annyira rozsdás volt már, hogy kilyukadt.

A kipufogót nem kellett cserélni, mert hegesztéssel oldották meg a problémát. Ez különösen szimpatikus volt a számomra, hiszen eszükbe sem jutott az, hogy egy új, drága alkatrészt vásároltassanak velem, mikor a régebbit is tökéletes állapotba lehet hozni.

Azóta az autóm tökéletesen működik, és szinte olyan érzésem van, mintha teljesen új volna. A metaautoszerviz.hu-nak köszönhetően egy olyan járgányom lehet, amivel nyugodtan végezhetem a munkámat!

Egy valami most már biztos: ha a jövőben bármiféle problémám adódna az autómmal, akkor az automatikus választást ez a kiváló autószerviz fogja jelenteni a számomra. Teljességgel biztos vagyok abban, hogy náluk jobbat soha nem fogok találni.

Szerintem Ti is akkor jártok a legjobban, ha a jövőben már csak őket választjátok!

About Rita

Check Also

vízszigetelés

A sikeres vízszigetelés titka

Az otthonok védelmének többféle formája létezik. Nem egyszerűen csak az illetéktelen behatolóktól kell tartani, mert …