1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Videós receptek

Ételintolerancia teszt, diagnózis, diéta


Korábban beszámoltam arról, hogy elvégeztem magamon a Yorktest ételintolerancia teszt vizsgálatot. Azóta meglettek az eredmények, és belevágtam a diétába is. Videómban arról beszélek, miért fontos a vizsgálat, és hogy a diagnózis után hogyan vágtam bele a speciális étrendbe.

Bővebben...

Ételintolerancia vizsgálat otthon, kényelmesen


ételintolerancia teszt, YorktestEmésztési problémák, puffadás, légzési nehézségek, gyakori fejfájás, alvászavarok, hajhullás, és megannyi mindennapos probléma, ami megnehezíti életünket. Ha már minden orvosi vizsgálaton jártál, és nincs kimutatható eredmény, végezd el a Yorktest otthon elvégezhető ételintolerancia tesztjét is. Kicsiknek, nagyoknak megtalálod a megfelelő tesztet. Videómban azt mutatom be, hogyan végezheted el otthon az ételintolerancia tesztet, és pár szót említek ennek fontosságáról is.

Bővebben...

Teljesítményövelő turmix videós recept


Teljesítményövelő turmixA gyerekek kedvéért készítettem ezt a kakaós ízesítésű turmixot, amiben rengeteg tápanyag és vitamin megtalálható ahhoz, hogy a nap folyamán jobban tudjanak például koncentrálni a tanulásra. Egy erős turmix gép kell hozzá csupán, az alapanyagokat a videóban találod. Annyira egyszerű, hogy egy kisgyerek is meg tudja csinálni.

Bővebben...

Gluténmentes amerikai palacsinta videós recept


Gluténmentes amerikai palacsintaPár hete elkezdődött a gyártása és a forgalmazása azoknak a gluténmentes, speciális süteményporoknak, amiket én fejlesztettem ki. Az egyik nagy kedvence a vásárlóknak a Hadarik Rita gluténmentes amerikai palacsinta lisztkeverék, ennek az elkészítését mutatom be ebben a videóban.

Bővebben...

A tökéletes szarvasgerinc sütése videós recept


tökéletes szarvasgerinc sütéseVan az úgy, hogy a háziasszony (vagy háziúr) olyan értés alapanyaghoz jut, mint a szarvasgerinc. Mivel drága is, és nehezebben beszerezhető, fontos, hogy jól legyen elkészítve. Ebben a videós receptben bemutatom, hogyan készíts vaj puha, ízletes szarvasgerincet.

Bővebben...

Cheddar sajtos húsos pite videós recept


Cheddar sajtos húsos piteKi ne szeretné a könnyen elkészíthető, mutatós, és mennyeien finom falatkákat? Ez a mini cheddar sajtos, húsos pite leveles tésztából készül. Fogyaszthatjuk egy meccset nézve sörkorcsolyaként, de vendégváró falatnak is remek ötlet.

Bővebben...

RECEPTEK

Add a Startlaphoz