1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Sütés nélküli édességek

Mindenmentes málnafagyi a turmixból


málnafagyi Az a nagy harci helyzet, hogy a fagylaltkészítő gépem bemondta az unalmast, a fagyiért viszont rajongok. Talán ez az egyetlen olyan desszert, amiből bármennyit meg tudnék enni, már ha a kedvemre való. Ez a málnafagyi tej-, cukor-, tojás-m gluténmentes, és a turmixgépben készült. Kész főnyeremény.

Epres-joghurtos jégkrém mákliszttel recept


Epres-joghurtos jégkrém mákliszttelAzért az epernél és a joghurtnál nem állok meg, mert mákliszt és balzsamecet krém is van ebbe a végtelenül egyszerű receptben. Imádnivaló, ahogyan a mákliszt különleges süteményízt kölcsönöz a jeges finomságnak.

Epres chia puding recept


 chia puding Ezerszer lerágott csont, mégis ahány chia puding, annyiféle. Azt hiszem, én most megtaláltam a számomra legmegfelelőbbet. A receptben azt is elárulom, hogyan fog egy óra alatt besűrűsödni.

Mákolajos epersaláta recept


Mákolajos epersalátaVégre lehet finom, édes magyar epret kapni, tehát indulhat az eper recept özön. Talán újdonságnak számít, de léteznek desszertolajak, mint például a mákolaj, amit ehhez a recepthez használtam fel. Dekorációként készítsünk mákos grillázst hozzá.

Fütyülős pisztácia fagyi recept


pisztácia fagyiVitathatatlanul nyakunkon a nyár, és ezzel el is kezdődött az általam annyira kedvelt fagylalt szezon. Nem rejtem véka alá, hogy számomra a pisztácia fagylaltnál nem létezik finomabb a világon, ezért elkészítettem a saját variációmat is. A nyári hangulat persze magával hozza a buli hangulatot is, ezért ebbe a pisztácia fagyiba belecsempésztem egy keveset Fügyülős legújabb ízéből a Pisztáciás Macaronból is.

Barna rizses csoki recept


Barna rizses csoki Beteges vásárolgató vagyok, és néha megveszek dolgokat, amikről megfeledkezek, majd véletlenül a kezembe akadnak jóval később. Ez történt ezzel a puffasztott barna rizzsel is. Mivel korábbról maradt pár tábla étcsoki is, ez a 10 perces desszert lett belőle. Na jó, fogjuk rá, Valentin napi.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL