1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Sütés nélküli édességek

Csokimousse erdei gyümölcs raguval recept


Csokimousse erdei gyümölcs raguval Csokoládés desszerttel szinte mindig biztos a siker, hiszen alig akad ember, aki ne imádná. A mousse egy lágyabb állagú hab, amit kizárólag friss alapanyagokból szabad elkészíteni. A csokoládé mellé igen jól passzolnak a piros bogyós gyümölcsök, és persze a menta is. Ez egy ilyen recept.

Málnás tiramisu recept


Málnás tiramisuAnnyira megkívántam a tiramisut, hogy késő este nekiálltam készíteni egy adagot. A zöldségesnél vettem egy kis málnát is, és gondoltam, rossz nem lehet, ha a tiramisut málnával egyesítem. Hát jól gondoltam.

Ricotta krém grillezett barackkal recept


Ricotta krém grillezett barackkalSzerintem ez a desszert egy tipikus példája annak, hogyan készítsünk valami nagyon finomat anélkül, hogy bármi affinitásunk lenne a cukrászathoz. Könnyű, nyári desszertnek, akár egy partira is remek választás lehet.

Gyümölcsrizs recept


GyümölcsrizsNyáron valahogy jobban kedvelem a poharas desszerteket, és lehetőség szerint azokat, amikbe friss gyümölcs kerül. Ma nem akartam túlcifrázni a dolgot, csak valami gyors finomságra vágytam. Így készült ez a gyümölcsrizs variáció.

Rebarbara kompót recept


Rebarbara kompótArra gondoltam, hogy a kedvenc túrógombócunk mellé készítek egy kis levendulás, rebarbara kompótot. Nagyon szeretem a rebarbara savanykás ízét, amitől minden édesség egyensúlyba kerül szerintem.

Citromhab recept


CitromhabEgyre melegszik az idő, és mi az üdítő, savas desszertekre vágyunk. Ha lehet, a tűzhely bekapcsolását is megspórolom ilyenkor, és csak keverek-kavarok. Most egy üde citromhabot készítettem mindenki örömére.

RECEPTEK

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Design Shop