1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Egy tepsi sütemény

Zablisztes almás pite recept


Zablisztes almás piteMáté fiam már nagyon rég óta kért, hogy süssek neki almás pitét. A szándék megvolt eddig is, csak az erő, az hiányzott hozzá. Most, hogy nyaralunk, pihenünk megjött az ihlet, meg a lendület is. Édesanyáméknál éppen érik a savanykás nyári alma, ami szerintem a leginkább illik ehhez a klasszikus süteményhez.

Zsermák, a mákos zserbó recept


Zsermák, a mákos zserbóSzerintem az ünnepek egyik elmaradhatatlan süteménye a zserbó, ami mákkal készítve még sokkal finomabb. Kicsit macerás az elkészítése, de minden fáradtságot megér ennek a süteménynek az elkészítése is.

Gluténmentes almás, mákos sütemény recept


Gluténmentes almás, mákos süteményEttél már olyan igazán szaftos süteményt, amibe nem tettél tejterméket, és lisztet sem? Ebben a mákos süteményben a kókusz veszi fel a nedvességet, ad tartást és különleges ízt. A felhasznált gyümölcs jellegétől függően sokféle ízben elkészíthetjük. A rakománya lehet aszalt, vagy friss gyümölcs is.

Epres, túrós piskótatekercs recept


Epres, túrós piskótatekercsEperszezon van, és hát ilyenkor epret kell enni, mert ha nem, akkor várhatunk megint csak egy évet rá. Én nyersen jobba kedvelem, ezért ebbe a süteménybe is úgy tettem bele.

Mogyorós, csokoládés fatörzs recept


Mogyorós, csokoládés fatörzs A 2014-es Segítsüti kampányhoz készítettem el ezt a mennyei süteményt. Bár a fatörzs, vagy egyszerűbb nevén tekercs nagyon egyszerűnek tűnhet, higgyétek el, ez egy pompás íz kombinációjú sütemény.

Oreo kekszes brownie recept


Oreo kekszes brownieKisfiam születésnapja volt, és azt kérte tőlem, hogy az óvodába sok-sok csokis süteményt vigyünk. Gyorsan eszembe is jutott Ádám (a Köles szakácsa) brownie-ja, ami tökéletes megoldásnak látszott. Az is lett.

RECEPTEK

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Design Shop