1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Egy tepsi sütemény

Mogyorós, csokoládés fatörzs recept


Mogyorós, csokoládés fatörzs A 2014-es Segítsüti kampányhoz készítettem el ezt a mennyei süteményt. Bár a fatörzs, vagy egyszerűbb nevén tekercs nagyon egyszerűnek tűnhet, higgyétek el, ez egy pompás íz kombinációjú sütemény.

Oreo kekszes brownie recept


Oreo kekszes brownieKisfiam születésnapja volt, és azt kérte tőlem, hogy az óvodába sok-sok csokis süteményt vigyünk. Gyorsan eszembe is jutott Ádám (a Köles szakácsa) brownie-ja, ami tökéletes megoldásnak látszott. Az is lett.

Édes, túrós puliszka, sült szilvával recept


Édes, túrós puliszka, sült szilvávalEgy könnyen elkészíthető, mégis nagyon finom édességet szerettem volna gluténmentesen összedobni. Mivel túrógombócot is kukoricadarából főzök évek óta, biztos voltam abban, hogy ez az édesség is sikert fog aratni.

Vegyes gyümölcsös morzsasütemény recept


Vegyes gyümölcsös morzsasüteményPont az a pillanat volt, amikor egy sütemény életet menthet. Azonnal kellett. Persze a hűtő korlátozott tartalma miatt bizonyos alapanyagok kiestek. Volt viszont bőven gyümölcs, vaj, és őrlemények, pelyhek, fűszerek.

Sós mángoldos lepény recept


Sós mángoldos lepényEzt a sós mángoldos lepényt egy pohár bor mellé tudom elképzelni, egy nyáresti beszélgetés kísérőjéül. De egy jó paprikás mellé is odatenném köretnek. Egyszóval, mindenki döntse el.

Kókuszos, málnás sütemény recept


Kókuszos, málnás sütemény A kókusz, kókuszliszt igen jól passzol ízben pár nyári gyümölcshöz, mint például a málna, az eper, az áfonya. Gyakorlatilag bármelyik gyümölccsel variálható ez a finom kevert sütemény.

RECEPTEK

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

WEBÁRUHÁZ