1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

A legfinomabb téli csemege – sült alma recept

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 



Nem is értem, miért készítek ilyen ritkán ilyen finomságot. Vegyünk pár szem finom, savanykás almát, vagy édeset, és töltsük meg azzal, ami a kezünk ügyébe kerül. Most mutatok egy garantáltan nyerő kombinációt.


"Ennyi a trükk, egyszerű a játék:
Minden pillanat édes ajándék."


sült alma


Hozzávalók fejenként:
1 szép nagy szem alma
kis marék müzli, amiben van mandula, vagy mogyoró, és valamilyen aszalt gyümölcs is
1 teáskanál cukormentes szilvalekvár


A sütőt előmelegítjük 180 fokra légkeveréses fokozaton.
Az almák alját vékonyan levágjuk, hogy legyen talpuk, és sütés közben ne dőljenek el.
A tetejüket szintén levágjuk, és félre is tehetjük dekorációnak.
Az almákat óvatosan kivájjuk úgy, hogy a fala ne sérüljön, ne törjön el.
Az almákat megtöltjük a magos, gyümölcsös müzlivel, amit a lekvárral fedünk be.
Egy tálba helyezzük az almákat, kevés vizet öntünk alájuk, és kb. 20-25 percet sütjük őket.
Magában, vagy joghurttal tálaljuk.





Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL