1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Hogyan lesz napi akár 1 óra szabadidőd kisgyerek mellett?

Email

Felhasználói értékelés: / 1
GyengeLegjobb 


A boldog, békés ’Énéletben’ az (is) jó volt, hogy magam osztottam be az időmet, és igyekeztem úgy élni, hogy minél többet tudjak magammal is foglalkozni. Lánykoromban el sem tudtam képzelni, hogy egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszek minden csendben és nyugalomban eltöltött 30 percért, vagy éppenséggel a mesebeli 3 kívánságból ez legyen az egyik. Hát eljött.

ISMERŐS???!!

9 hónap rózsaszín köd és várakozás után lett egy csodaszép kisfiam, majd két és fél év múlva még egy. Mondanom sem kell, az élet a feje tetejére állt. Hirtelen, én, a ’hiperaktív’, azon kaptam magam, hogy a legnagyobb igyekezetem ellenére sem érek sosem a feladatok végére. Pedig tényleg képes vagyok egyszerre 4-5 dologgal is foglalkozni. A pihenésről meg ne is beszéljek.

Amellett, hogy szuperanyu szerettem volna lenni, kényesen figyeltem arra is, hogy ne szaladjon a lakás, így a csendes alvásidő is arra ment el egy ideig, hogy pakolásztam, sütöttem-főztem, és mosogattam. Az utóbbi kifejezetten a deutálomeztaházimunkát kategóriába tartozik. De volt csetres, bőven.

Legjobb barátom a mosogatógép lett


A feladatok sokasodtak, én meg kerestem a lopott időt, hogy végre szusszanhassak, vagy valami olyan értelmes dolgot tegyek, ami nekem okoz örömet. És akkor beugrott. Beugrott, hogy ott a mosogatógép, amit sokáig nem használtam ki, pedig OTT volt.
A napi többszöri 20-30 perces vizes élményt lecserélhettem végre némi lazulásra. Akkoriban kezdtem el írni a Rita konyháját is. El sem tudom mondani, mennyit jelentett pár év babázás után, hogy lett végre egy kis időm magamra.

Persze a mosogatógép mellett ennél jóval több érv szól:

-    időt spórolhatsz meg vele
-    kevesebb vizet fogyaszt (így pénzt spórolsz)

Manapság már igazi profi gépek is beszerezhetők, amik az alapfunkciók mellett jó sok extrával dicsekedhetnek. Az én kedvencem a Bosch PerfectDry mosogatógép, ami nem csak jól néz ki, de irtó sokat is tud.

  • Tökéletesen, cseppmentesen szárít. A Zeolith© technológiának köszönhetően egyenletesen oszlatja el a meleg levegőt a belső térben. A műanyag edényeket is tökéletesen tisztítja.
  • Átalakítható belső tér. A cserélhető fiókok, és kosarak segítségével sokkal több koszos tányér és edény belefér, ha ügyesen variálsz.
  • Intelligens vezérlésű. Az AquaSensor funkciójának köszönhetően a töltet mennyiségéhez és a szennyezettséghez igazítja a víz hőmérsékletét, és a mennyiségét. Így sokkal gazdaságosabb.
  • Tisztítja magát. Jobban mondva a MachineCare funkció figyelmeztet, hogy mikor kell tisztítanod a gépet, hogy hosszú életű legyen.
  • Bármelyik programot 66 %-al gyorsabbá lehet vele tenni. (VarioSpeed Plus opció).
  • Ultracsendes. Igen. Az.


Persze a tökéletes géphez a legjobb mosogatószer dukál. A Finish All in 1 és a Quantum Max gépi tabletták használatával csúcshatásra lehet felturbózni a mosogatást.

A tányérok olyanok lesznek, mint újkorukban, Te pedig elégedetten dőlhetsz hátra egy délutáni szundikálásra. Vagy kedvedre foglalkozhatsz saját kedvteléseddel. Szerintem hagyd a piszkos munkát a mosogatógépre, Te pedig fordítsd az időd valami sokkal élvezetesebbre.

Ja. Hogy nincs mosogatógéped, de most már te is azok közé az anyukák közé szeretnél tartozni, akik már nyertek akár napi 30-60 percet?


Van egy jó hírem. Ha 05.08.- 06.30. között Bosch mosogatógépet veszel, fél évre elegendő Finish csomagot kapsz ajándékba! Az AKCIÓS lehetőségről bővebben ITT olvashatsz: www.finish.hu  vagy a www.bosch-home.com/hu/szupercsapat
(Promóció)

RECEPTEK

Add a Startlaphoz