1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Praktikák, tippek

Hogyan lesz napi akár 1 óra szabadidőd kisgyerek mellett?


A boldog, békés ’Énéletben’ az (is) jó volt, hogy magam osztottam be az időmet, és igyekeztem úgy élni, hogy minél többet tudjak magammal is foglalkozni. Lánykoromban el sem tudtam képzelni, hogy egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszek minden csendben és nyugalomban eltöltött 30 percért, vagy éppenséggel a mesebeli 3 kívánságból ez legyen az egyik. Hát eljött.

A sajt is kiválthat ételérzékenységet


Imádod a sajtokat, de gyakran érzed az elfogyasztásukat követően rosszul magad? Megfájdul a hasad? Felpuffadsz? Esetleg nem tudsz megfelelően koncentrálni a feladataidra? Sajnos előfordulhat, hogy éppen a nagy kedvencedre, a sajtra (azaz a felhasznált tejtermékre) való ételérzékenység áll a tünetek mögött. Javasolt ilyenkor utánajárni, van-e laktózérzékenységed, vagy tejallergiád.

Mennyibe kerül egészségesen enni?


Gyakran hallom, hogy ilyen és olyan kifogások miatt halogatják az emberek az életmódváltást. Túl sokba kerül, nincs időm hatfelé menni vásárolni, most másra kell a pénz, túl messze van, nincs kedvem, fáradt vagyok, lezúznak a hétköznapi feladatok terhei. Ha arra vársz, hogy az életed probléma-, és feladatmentessé váljon, csalódni fogsz. Kezd el most a változást, mert hidd el, a legnagyobb befektetés a saját életed. Ha te jól vagy, az a környezetedre is hatással lesz. Kezdj el élni, minőségi életet élni. MOST.

6+1 tipp másnaposság ellen


Valószínűleg már sokan érezték a másnaposság kellemetlen tüneteit egy-egy átdorbézolt éjszaka után. A tünetek súlyosságát befolyásolhatja az elfogyasztott alkohol mennyisége, és minősége is. A tünetek többnyire az alkoholfogyasztás után pár órával jelentkeznek, amikor a véralkoholszint elkezd süllyedni. A tünetek csillapíthatók, a tippek a cikkben olvashatók.

Hogyan tervezd meg a karácsonyi előkészületeket: 7 +1 TIPP


A meghitt ünnepi várakozás mellett a háziasszonyok egyik rémálma, hogyan valósítsák meg azt a megannyi feladatot, ami az előkészületekkel jár. Az ajándékok vásárlásán túl rájuk váró menütervezés, bevásárlás, majd a lázas főzés után szinte belepréselődünk a kanapéba, hogy egy nagy szusszal kifújjuk magunkból ezt a stresszt. Most megmutatjuk, hogyan tudjuk megkönnyíteni a sütéssel és főzéssel járó feladatokat.

Spórolós hóvégi étel tippek


A hónap utolsó napjaiban előfordulhat, hogy szűkös kereteink maradnak a mindennapi étkezéseinkre. Ám ilyenkor is fontos, hogy tartalmas, és finom ételeket együnk. Most kifejezetten pénztárca kímélő ötleteket szeretnék megosztani veletek.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL