1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Éléskamra

Mézbalzsamos szilvalekvár recept


Mézbalzsamos szilvalekvár receptAnyunak mondom, mit főztem. Na, kóstold meg. Neeeem. Naaaa. (Rázza a fejét, de én nem adom fel). Hmmmmmmm, ez nagyon finom. Szerintem is.

Provancei hagymalekvár levendulával recept


Provancei hagymalekvár levendulával recept. Tudja? A hagyma réteges, ahogyan Shrek mondaná, azaz sokoldalú. És egészen különleges dolgok is készíthetők belőle, mint például ez a levendulás lekvár, amit húsok, halak mellé ajánlok, vagy akár salátaöntetbe keverve.

Barackos fügelekvár recept


Barackos fügelekvár Fügelekvárt már készítettem, de ezt a mostanit olyan chutney jellegűre főztem be. Így került bele hagyma is, és különleges fűszerek. Hogy még gyümölcsösebb legyen az íze, őszibarack is került bele. Húsok, halak mellé, vagy salátaöntetekbe ajánlom.

Lassan sütött cukkini recept


Lassan sütött cukkiniEgy barátnőmnél láttam ilyen készen vásárolható cukkinit, aztán Max konyháján láttam egy lassan sütött paradicsom receptet. Így készült el ez az olajban eltett cukkini, amit húsok mellé ajánlok első sorban köretként, de akár szendvicsekbe is beletehető.

Gyömbéres paprikakrém recept


Gyömbéres paprikakrém receptA nyár csak úgy kínálja színes finomságait, és én igyekszem minél többet és változatosabbat készíteni belőlük. Sült pritaminpaprikából, egy kicsit bátrabb fűszerezéssel egészen különleges krémet készíthetünk. Amit aztán pirítósra, vagy sült húsokra is kenhetünk.

Sárgabarack lekvár nyírfacukorral recept


Sárgabarack lekvár xilittelA nyírfacukor egy természetes, kalóriaszegény, (diabetikus), és minden mellékíztől mentes édesítő. Gyakorlatilag ugyan úgy lehet használni, mint a sima cukrot, de annál sokkal egészségesebb. A nyírfacukorral készült lekvárt nyugodt szívvel ehetjük, mert nem hizlal. Cukorbetegek is fogyaszthatják.

RECEPTEK

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

WEBÁRUHÁZ