1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Éléskamra

Bodzavirág pezsgő

A bodza virágából köztudott, hogy lehet szörpöt készíteni. De azt tudták-e, hogy pezsgőt is varázsolhatunk ebből az út szélén is megtalálható virágból?

Citrombefőtt

Ezt a receptet egy műsorban láttam. Nagyon könnyen elkészíthető, és minden alapanyaga (gyümölcs és olaj) felhasználható. Elsősorban salátákhoz, pácokhoz illik, de aki szereti, önmagában is fogyaszthatja.

Zöld fűszeres feta sajt, olajban

Ezt a finomságot salátákhoz lehet keverni. Az otthoni készítésnek az az egyik nagy előnye, hogy olyan zöld fűszerekkel ízesíthetjük, amelyeket igazán szeretünk.

Fetával töltött zöldségek, és gyümölcsök olíva olajban

Ezeket a különleges "savanyúságokat" sültekhez kínálhatjuk, de önmagukban is nagyon ízletesek. A zöldséges változatokat szendvicsekbe is rakhatjuk, változatosabbá téve így a reggeliket, vacsorákat.

Töklekvárból fűszerlekvár

Gyömbérlekvár, fahéjlekvár, borlekvár és társaik. Miért jó egy alapvetően ízetlen termésből készülő lekvár? Mert bármilyen ízűvé varázsolhatjuk! A tökből készült lekvár kiváló alap arra, hogy fűszerek ízeit zárjuk bele.

RECEPTEK

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

WEBÁRUHÁZ