1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Éléskamra

Vaníliás kivi lekvár recept


Vaníliás kivi lekvárAz idei karácsonyi töltött linzereimhez főztem egy a kis adag kivi lekvárt, gondoltam, kellőképpen feldobja majd őket. Igaz, zöldebb is lehetett volna, de mit tegyek, ha csak nádcukrom van, volt.

Ketchup recept


Ketchup receptAkárhogy is csűrjük, csavarjuk, a ketchupot nagyon sokan szeretik, és főként sok rajongója van a legkisebbek körébe. Ha azt akarjuk, hogy egészséges, és ne csak finom legyen a ketchup, készítsük házilag.

Málnás kajszibaracklekvár recept


Málnás kajszibaracklekvárMi egy olyan család vagyunk, ahol a klasszikus kajszibarack lekvár a favorit. A projekt így is indult, és nagyjából így is végződött, de pár üvegnyi lekvárba tettem némi málnát is, csak úgy a saját kedvemre.

Rebarbarás eperlekvár recept


Rebarbarás eperlekvár Az eper és a rebarbara párosítása egyszerűen mennyei. Nem csak darabosan süteménybe téve érdemes párosítani őket, de akár lekvárba is. Kellemesen fanyar és édes egyszerre, aprósüteményekbe, vagy egyszerűen kenyérre, kalácsra kenve ajánlom.

Házi paradicsomlé recept


Házi paradicsomlé A zamatos nyári paradicsomból bátran álljunk neki otthon házi paradicsomlevet készíteni, amit a hideg napokon felhasználhatunk levese, ételek készítésére. Ne feledje, a paradicsomban lévő likopin főzve érvényesül, így érdemes feltölteni a kamrát vele.

Csípős paradicsomlekvár recept


Csípős paradicsomlekvárEzt a lekvárt friss sajtok mellé kísérőnek, vagy salátákhoz, esetleg paradicsomos húsok gazdagítására ajánlom. Igazi különlegesség a csípősségével, ízességével. És egyáltalán nem ördöngösség elkészíteni.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL