1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Hadarik Rita a Duna TV Ridikül című műsorábanFőzzünk okosan / ökosan! Nagyon nehéz rangsorolni azt, hogy melyik megjelenést szeretjük a legjobban. Mégis, most elmondhatom, hogy életem legmegtisztelőbb, legeredményesebb szereplése volt 2015. november 30-án a Ridikül című műsorban.


Hadarik Rita


A televíziózás egyik számomra legnagyobb alakjával, Jakupcsek Gabriellával együtt szerepelni a legnagyobb megtiszteltetés, ami eddig ért. Mit is mondhatnék. Profi stáb, minőségi és tartalmas műsorszerkezet, ahol a vendégeket szó szerint a tenyerükön hordozzák. Saját öltözőm volt a nevemmel az ajtón, lesték minden kívánságomat. Ez volt az a pillanat, ahol azt éreztem, hogy igen, itt értékelik a munkámat, és értéket képvisel a megjelenésem.


Hadarik Rita


Két fantasztikus hölgy és egy férfi társaságában egy fantasztikus délután tölthettem el a Duna Tv-ben.
A téma az okos és öko vásárlás és főzés volt. A beszélgetést kicsit megtörve mutattam pár trükköt, és feltálaltam két remek őszi ételt is.
Ami számomra döbbenetes volt az az, hogy a műsor lejátszása után tömegesen jelöltek be, és kezdtek el követni a facebookon. Több tucat rajongó jelezte is levélben, hogy a műsornak köszönhetően, és az ott hallottak és látottak alapján kerestek rám. Ez kimondhatatlan boldogsággal tölt el.A műsor felvétele itt látható: http://www.mediaklikk.hu/video/ridikul-fozzunk-okosanokosan/

A műsorról készült szöveges összefoglaló pedig az online magazinban is megjelent, ITT: http://ridikul.tv/egyadas.php?adas=1425

A receptjeim a 2015. november első heti nyomtatott magazinban is megjelentek.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL