1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Főzőiskola

A szuperédes Bonduelle kukorica nyomában


Bonduelle kukorica gyártásaBár imádok piacozni, és a kezembe fogni, jó mélyen beleszagolni a friss, szezonális zöldségekbe, előfordul, hogy idő híján mirelit vagy konzerv zöldséget használok fel. Minden érdek nélkül mondom, nálam, a konzerveknél egyedül a Bonduelle vált be eddig is, mert ezt a márkát találom a legfinomabbnak. Most, hogy Nagykőrösön jártam, és bemehettem a legnagyobb hazai gyárukba, már tudom, hogy miért a Bonduelle a legjobb.

StafétaKanál – a Bonduelle inspiráló kampánya gasztrobloggerekkel


Stafétakanál Bonduelle„A StafétaKanál nevű kampányunk kulcs üzenete - az inspiráció.
Azzal a céllal indítottuk, hogy az elismert bloggerek közreműködésével megmutassuk, kis fantáziával, rövid idő alatt, milyen finomságokat lehet főzni termékeink felhasználásával, és fogyasztóinkat arra inspiráljuk, hogy ők is merjenek bátran kísérletezni. Azért ezeket a blogger-hölgyeket kértük fel, mert az általuk képviselt egészséges, magas minőségű konyha, főzési stílus teljes mértékben összhangban van a mi márka értékeinkkel, így mindannyian hiteles Bonduelle nagykövetek.” – összegezte a kezdeményezést Szirbek András, a Bonduelle marketing igazgatója.

0

Olcsó vagy egészséges ételeket együnk? Spórolási receptek a mindennapokra.


bevásárlókosár Bár nagy általánosságban elmondható, hogy az étkezés tekintetében a minőségi jelző egyenértékű az egészségessel, ebben az írásomban pont az ellenkezőjéről szeretnék most írni. Életmódváltást nem csak önszántunkból, hanem betegségekből kifolyólag is elkezdhetünk, ami megterhelő lehet a pénztárcákra nézve is. Hol van az igazság? Léteznek olcsó és egészséges ételek is? Ezt járjuk most körbe.

Rio 2016 – Mit esznek a brazilok?


FeijoadaHosszú Katinka aranyait ünnepli az egész ország, és nekem rögtön az jutott eszembe, hogy vajon mivel ünnepelnek ők ott kint. Mit ehetnek, mit ihatnak? Kicsit utána olvastam a brazil konyhának, mert bevallom, semmit sem tudok róla, ami nem is nagy csoda, hiszen mindenhol azt találtam, hogy a brazilok nem jeleskednek a gasztronómiában. Azért akad pár különlegesség, amit most összefoglalok. Az biztos, a brazilok babot esznek babbal, és rizzsel.

1

A nyár legfinomabb gombóc receptjei


szilvás gombócMi magyarok egyszerűen imádjuk a gombócokat. Túrógombóc, szilvás gombóc, sós gombóc, mindegy, csak gombóc legyen. Most összegyűjtöttem a legnépszerűbb gombóc receptjeimet, amik között még a gluténérzékenyek is találnak maguknak valót.

Sajt készítése házilag – lépésről-lépésre


Sajt készítése házilag A sajt számomra az abszolút kedvenc ételek között szerepel. Természetesen csak a minőségi, természetes sajtokat kedvelem. A legjobban az érlelt sajtokat szeretem, de ezek otthoni körülmények közötti előállítása körülményes lenne. Lágy, friss sajtot azonban otthon is könnyen készíthetünk, most azt is megmutatom, hogyan. Olvass tovább!

2

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL