1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Főzőiskola

Fejes káposzta hatása - jó fej zöldségek télre


fejes káposztaA fejes káposztának kétféle változatát ismerjük, a zöldet és a lilát (vagy más néven vörös káposztát). Tulajdonságaikat nézve mondhatjuk, hogy a fejes káposzta nem csak étek, de gyógynövény is egyben, ezért érdemes minél rendszeresebben fogyasztanunk. Nézzük is, mi minden áldásos hatása van ennek a végtelenül egyszerű zöldségnek.

Bővebben...

Beluga lencse készítése


beluga lencse készítéseA beluga lencse készítése már egy ideje foglalkoztatott. Csodás fekete színe, állítólagos különleges íze, és formája főzésre sarkallt engem is. Most megmutatom, hogy a beluga lencse készítése nem ördöngösség, de érdemes betartani néhány fontos lépést a tökéletes végeredmény érdekében.

Bővebben...

0

Vegetáriánus karácsonyi ételek


cukkinis piteSokan el sem tudják képzelni a karácsonyt nemes húsok, és hal nélkül, pedig nem is olyan bonyolult. Most olyan vegetáriánus karácsonyi étel ötleteket gyűjtöttünk össze, amiktől garantáltan eláll mindenki lélegzete.

Bővebben...

4 x 15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak - könyvajánló


4 x 15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknakMár rég óta tudom, de végre meg is oszthatom veletek a hírt, hogy Kiss Móni (Mona), az Élet az ételallergiával blog szerzőjének könyve is megjelenik. Monát személyes jó barátomnak tartom. Lenyűgöz az a szenvedély, és pozitív hozzáállás, ami őt jellemzi, ahogyan az ételallergiák útvesztőjében egy csodaszép, illatozó habos életet varázsol családja számára nap, mint nap. Könyvében négy évszakra bontva mutatja be legjobb ’mentes’ receptjeit. Most elővételben kedvezményes áron megvásárolhatod a könyvét, amit magad és családod hasznára fordíthatsz.

Bővebben...

1

A szuperédes Bonduelle kukorica nyomában


Bonduelle kukorica gyártásaBár imádok piacozni, és a kezembe fogni, jó mélyen beleszagolni a friss, szezonális zöldségekbe, előfordul, hogy idő híján mirelit vagy konzerv zöldséget használok fel. Minden érdek nélkül mondom, nálam, a konzerveknél egyedül a Bonduelle vált be eddig is, mert ezt a márkát találom a legfinomabbnak. Most, hogy Nagykőrösön jártam, és bemehettem a legnagyobb hazai gyárukba, már tudom, hogy miért a Bonduelle a legjobb.

Bővebben...

StafétaKanál – a Bonduelle inspiráló kampánya gasztrobloggerekkel


Stafétakanál Bonduelle„A StafétaKanál nevű kampányunk kulcs üzenete - az inspiráció.
Azzal a céllal indítottuk, hogy az elismert bloggerek közreműködésével megmutassuk, kis fantáziával, rövid idő alatt, milyen finomságokat lehet főzni termékeink felhasználásával, és fogyasztóinkat arra inspiráljuk, hogy ők is merjenek bátran kísérletezni. Azért ezeket a blogger-hölgyeket kértük fel, mert az általuk képviselt egészséges, magas minőségű konyha, főzési stílus teljes mértékben összhangban van a mi márka értékeinkkel, így mindannyian hiteles Bonduelle nagykövetek.” – összegezte a kezdeményezést Szirbek András, a Bonduelle marketing igazgatója.

Bővebben...

2

RECEPTEK

Add a Startlaphoz