1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Főzőiskola

Beluga lencse készítése


beluga lencse készítéseA beluga lencse készítése már egy ideje foglalkoztatott. Csodás fekete színe, állítólagos különleges íze, és formája főzésre sarkallt engem is. Most megmutatom, hogy a beluga lencse készítése nem ördöngösség, de érdemes betartani néhány fontos lépést a tökéletes végeredmény érdekében.

Vegetáriánus karácsonyi ételek


cukkinis piteSokan el sem tudják képzelni a karácsonyt nemes húsok, és hal nélkül, pedig nem is olyan bonyolult. Most olyan vegetáriánus karácsonyi étel ötleteket gyűjtöttünk össze, amiktől garantáltan eláll mindenki lélegzete.

0

4 x 15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak - könyvajánló


4 x 15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknakMár rég óta tudom, de végre meg is oszthatom veletek a hírt, hogy Kiss Móni (Mona), az Élet az ételallergiával blog szerzőjének könyve is megjelenik. Monát személyes jó barátomnak tartom. Lenyűgöz az a szenvedély, és pozitív hozzáállás, ami őt jellemzi, ahogyan az ételallergiák útvesztőjében egy csodaszép, illatozó habos életet varázsol családja számára nap, mint nap. Könyvében négy évszakra bontva mutatja be legjobb ’mentes’ receptjeit. Most elővételben kedvezményes áron megvásárolhatod a könyvét, amit magad és családod hasznára fordíthatsz.

A szuperédes Bonduelle kukorica nyomában


Bonduelle kukorica gyártásaBár imádok piacozni, és a kezembe fogni, jó mélyen beleszagolni a friss, szezonális zöldségekbe, előfordul, hogy idő híján mirelit vagy konzerv zöldséget használok fel. Minden érdek nélkül mondom, nálam, a konzerveknél egyedül a Bonduelle vált be eddig is, mert ezt a márkát találom a legfinomabbnak. Most, hogy Nagykőrösön jártam, és bemehettem a legnagyobb hazai gyárukba, már tudom, hogy miért a Bonduelle a legjobb.

1

StafétaKanál – a Bonduelle inspiráló kampánya gasztrobloggerekkel


Stafétakanál Bonduelle„A StafétaKanál nevű kampányunk kulcs üzenete - az inspiráció.
Azzal a céllal indítottuk, hogy az elismert bloggerek közreműködésével megmutassuk, kis fantáziával, rövid idő alatt, milyen finomságokat lehet főzni termékeink felhasználásával, és fogyasztóinkat arra inspiráljuk, hogy ők is merjenek bátran kísérletezni. Azért ezeket a blogger-hölgyeket kértük fel, mert az általuk képviselt egészséges, magas minőségű konyha, főzési stílus teljes mértékben összhangban van a mi márka értékeinkkel, így mindannyian hiteles Bonduelle nagykövetek.” – összegezte a kezdeményezést Szirbek András, a Bonduelle marketing igazgatója.

Olcsó vagy egészséges ételeket együnk? Spórolási receptek a mindennapokra.


bevásárlókosár Bár nagy általánosságban elmondható, hogy az étkezés tekintetében a minőségi jelző egyenértékű az egészségessel, ebben az írásomban pont az ellenkezőjéről szeretnék most írni. Életmódváltást nem csak önszántunkból, hanem betegségekből kifolyólag is elkezdhetünk, ami megterhelő lehet a pénztárcákra nézve is. Hol van az igazság? Léteznek olcsó és egészséges ételek is? Ezt járjuk most körbe.

2

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL