1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Magyaros csicseriborsó fasírt recept

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 1
GyengeLegjobb 

 

Azért lett magyaros, mert az eredeti receptben megjelölt fűszerek nem voltak itthon. Ezért is, no meg azért is, mert most ettünk ilyen ételt először, úgy döntöttem, hogy a megszokott íz világhoz igazítom ezt az ételt.

Magyaros csicseriborsó fasírt recept
A csicseriborsót áztassuk be egy egész éjszakára.
Másnak egy turmixban, vagy tálas aprítóban a zöldségekkel, és a tojásokkal együtt aprítsuk le amennyire csak lehetséges.
TIPP: Érdemes, kevesebb borsóval kezdeni az aprítást. Majd amikor már egy rész pépes, fokozatosan adjuk hozzá a többit is.

 

Magyaros csicseriborsó fasírt készítése

A kész masszába keverjünk sütőport, és kevés morzsát, vagy búzacsírát, hogy jobban összeálljon.
Így is lágyabb lesz a massza.
Hagyjuk egy órán át pihenni, hogy szívja magába a massza a nedvességek, és addig is dagadjon.
A masszából formázzunk fasírtokat.
Forró zsiradékban süssük őket szép arany barnára.

Próbáld ki a csicsergő salátát is!










Hozzászólások  

 
#2 kata N 2016-10-07 02:10
És hol vannak a hozzávalók, vagy azokat gondoljuk hozzá, mert ha magyaros akkor tojás, fokhagyma, só, bors, áztatott kenyér vagy kenyérmorzsa ?
Idézet
 
 
#1 Seidel Nóra 2014-04-15 07:29
Hiányzik a hozzávalók listája...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL