1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Grillcsirkés cézár saláta recept

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 1
GyengeLegjobb 

 


Nem véletlenül kedvelem Jamie Olivert, hiszen számtalan remek recepttel ajándékozta meg már a világot. Ez a cézár saláta nem éppen egy diétás változat, ellenben remek ízű. Nem is csoda, hiszen a sült, ropogós bőrös csirkecombok benne mosolyognak a salátás tányérban, amik csak arra várnak, hogy jól megegyük őket.

 

Grillcsirkés cézár saláta

Hozzávalók 4 főre: 1 adag cézár saláta öntet, 80 dkg jégsaláta, 6 db csirke alsó comb, só, tört színes bors, 3 gerezd fokhagyma, 4 szelet rozskenyér, 16 szem olíva bogyó


A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, kenjük át reszelt fokhagymával, és kevés olíva olajon süssük meg ropogósra. Akinek van grillcsirke sütője, no az szerencsés ember, és feltétlen úgy süsse, ahogyan azt kell.
Tehát a kész, grill vagy sült csirkét – a combját főként – daraboljuk rusztikusan fel a ropogós bőrrel együtt.
A salátát vágjuk darabokra.
A kenyeret pirítsuk meg, majd egy gerezd fokhagymával dörzsöljük át őket, és törjük, vagy vágjuk kisebb darabokra.
A salátát keverjük össze az öntettel, a hússal, és a szeletelt olíva bogyókkal.
Végül szórjuk rá a kenyérdarabokat is.
Parmezán forgácsokkal még inkább feldobható a saláta.




Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL