1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Mentás petrezselyem pesto recept

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 



Kicsit untam már a bazsalikomos eredetit, ezért egy kicsit felújítottam, felfrissítettem. A petrezselymet kombináltam friss mentával, a fenyőmag helyett pedig kesudió került az aprítóba. Nagyon finom, könnyed szósz lett belőle, amit friss ciabatta jellegű kenyérre kentünk azon nyomban.


Mentás petrezselyem pesto


Hozzávalók:
1 csokor petrezselyem
1 csokor menta
csipet só
30 g kockára vágott parmezán sajt
1 kis gerezd fokhagyma
30 g kesudió
1 ek Pödör paradicsomecet
15 ml Pödör lenmagolaj (omega-3 forrás)
100 ml extra szűz olívaolaj



A hozzávalókat egy aprítóba tesszük, és krémesre turmixoljuk.
Üvegbe téve, jól lefedve, egy hétig is eláll a hűtőben.
Kenjük kenyérre, pirítósra, keverjük tésztába.






Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL