1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Mustáros olívaolajas salátaöntet

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 
Ez az öntet nagyon jól passzol olyan salátákhoz, amelyekben van valamilyen sült hús, vagy grillezett kolbász, esetleg virsli. Alapvetően zöld salátákhoz ajánlom. Gyorsan elkészíthető, pár napig eláll a hűtőben.

Hozzávalók egy adaghoz (2-3 fő): 0,5 dl almaecet (vagy frissen facsart citromlé) 1 dl extra szűz olívaolaj, csipet só, csipet stevia por (vagy egy tk méz), pár szem színes bors, 2 tk mustár, 1 tk fügelekvár (ez akár kihagyható)

Az egészet tegyük egy aprítógépbe, turmixgépbe, és pár percig turmixoljuk.
A végeredmény egy krémes állagú, telesen homogén szerkezetű öntet lesz.
Hűtőben pár napig eltartható.

 

Egészség tipp: Laktóz és tejcukor mentes, nem tartalmaz tartósítószert.

Receptajánló:
Sült virslis saláta




Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL