1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Mártások, szószok, öntetek

Medvehagyma krém recept


Medvehagyma krémTavasszal az egyik legelső vitamindús zöldféleség a medvehagyma, ami napjainkban szerencsére már divatos ételféleség. Mivel csak pár hétig terem, érdemes elraktározni belőle a későbbiekre is. Készíthetünk belőle pl. medvehagyma krémet, ami majdnem pesto, mondjuk inkább franciásan pistou.

Paradicsomszósz recept


 Paradicsomszósz Az étel attól lesz igazán fenséges, ha az ember bele teszi szívét-lelkét. Egy paradicsomszósz is sokkal élvezetesebb, ha magunk fűszerezzük, állítjuk be az állagát. A bolti egyen masszáktól fényévnyi távolságra van egy ilyen mártás, jó értelemben.

Cézár saláta öntet recept


Cézár saláta öntet A Cézár saláta az egyik legkedveltebb salátám. Eszem húsmentesen, füstölt hallal, grill csirkével, csirkemellel, ahogy esik éppen. Az öntetet nem bonyolult házilag elkészíteni, így felesleges a bolti öntetes üvegekhez nyúlni.

Olivás majonéz recept – jogonéz


Olivás majonézMajonézt készíteni házilag nem ördöngösség, csak egy kis odafigyelést igényel. Némi ízesítéssel viszont sokféleképpen, izgalmasan variálható, amitől a saláták, vagy akár a grillezett halak még finomabbá varázsolhatók.

Bazsalikomos-olívás salátaöntet recept


Bazsalikomos-olívás salátaöntetMiért vásárolnánk bolti, agyon ízesített, és tartósított saláta önteteket, ha magunk is készíthetünk. Ez egy alap recept, amit kedvünkre variálhatunk annak megfelelően, milyen salátához szeretnénk felhasználni.

Tejfölös mangó mártás recept


Tejfölös mangó mártás receptSült halak, húsok pompás kísérője lehet ez a krémes mangó mártás, amit pikáns curryvel, citrommal, gyömbérrel ízesítünk. Húslevessel, és kókusztejjel felöntve forró levesként is el tudom képzelni.

RECEPTEK

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

WEBÁRUHÁZ