1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Spenótos túrógaluska

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 
Hozzávalók (2-3 főre): 25 dkg túró, 1 tojás, 3-4 ek tönköly grízdara, 1 tk étkezési keményítő, só, őrölt szerecsendió, kb. 20 dkg fokhagymán párolt spenótlevél


Tisztítsuk meg a spenótleveleket, majd fokhagymás olajon, fedő alatt pároljuk meg.
Akkor jó, ha összeesnek már a levelek.
A galuskához valókat egy villa segítségével összedolgozzuk.
A spenótot beledolgozzuk a galuskába. Ha túlzottan fellazítaná a tésztát, tegyünk még hozzá kevés darát.
A forrásban lévő vízbe, egy ek segítségével szaggassuk bele a galuskákat.
Addig főzzük, amíg fel nem jönnek a víz felszínére.

TIPP: Kínáljuk pörkölt mellé, vagy halpaprikáshoz.



RECEPTEK

Add a Startlaphoz