1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Köretek

Brokkoli krémes burgonyahajó

A burgonyában azt szeretem, hogy változatosan elkészíthető. Ma Máté is brokkolit kapott, így adta magát, hogy a mi ebédünkbe is beleillesszem valahogyan a brokkolit. Ez lett belőle.

Spenótos túrógaluska

A galuska tésztákat egyszerűen dúsíthatjuk párolt salátalevelekkel. Leginkább spenóttal szokás ízesíteni, színezni. Főként pörköltökhöz, paprikás mártással készülő ételekhez javaslom.

Párolt rizs recept

Napjainkban divatosak a főzős televíziós műsorok. Szeretem is őket, élvezem is, de azért némi fájdalom nyilall a szívembe, amikor olyanokat látok, és hallok: hogy pl. mi az a tepsi, hogyan kell bekapcsolni a sütőt, stb. Az egyik, ami nagyon szemet szúrt nekem, hogy sokan zacskós rizst készítenek egy finom étel mellé. Pedig nem is olyan bonyolult párolt rizst készíteni.

Gyúrt tészta (lépésről-lépésre)

Gyúrt tésztaFriss, gyúrt tésztát nem is olyan nehéz készíteni (bár ezt anyukám készítette, az ő keze munkáját dicséri). Ebben a bejegyzésben azt mutatjuk be lépésről-lépésre, hogyan készül a teljes mértékben kézzel készült kockatészta. De ugyan ezzel a technikával készíthetünk metélteket, csusza tésztát is.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL