1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Köretek

Sós, ricottás fánk recept


Sós, ricottás fánk receptA túrófánk példájára készül ez a sós fánk, amit húsos ragukhoz, esetleg főzelékek mellé ajánlok feltétnek, vagy köretnek. A különlegessége, hogy teljes őrlésű lisztből készül, így sokkal értékesebb étel, mint ha finomított lisztből készítenénk.

Korianderes, újhagymás vörös lencse recept


Korianderes, újhagymás vörös lencse Keleties ízvilágú, grillezett húsok, illetve halak mellé ajánlom ezt a csodálatosan szép, és pikáns köretet. Nem csak finom, de egészséges is, mert a lencse tartalmazza valamennyi, az ember számára szükséges aminosavat is.

Párolt köles recept


A köles egy igen régi gabonaféleség, amit napjainkban a reformkonyha újra felkapott. Szerencsére. A köles tápláló, energetizál, és egyben lúgosító hatású gabona. Érdemes mindennapi étkezésünkbe beiktatni. Rizs, vagy tészta helyett használható.

Hagymalekvár recept


Hagymalekvár receptRántott sajtokhoz, vörös húsok mellé ajánlom ezt az egyszerű, gazdaságos, ám annál ínycsiklandóbb zöldségköretet. A hagymalekvár recept igazi különlegesség, még sem igényel nagyobb hozzáértést az elkészítése. Íme az én verzióm.

Mazsolás kusz-kusz köret recept


Mazsolás kusz-kusz köret receptA kusz-kusz egy búzatöret, amit főleg az arab országokban fogyasztanak gyakran. Szerencsére nálunk is beszerezhető – egyre több helyen – ez a tészta, amit ebben a receptben roppant egyszerűen készítek el.

 

 

Párolt lila káposzta II. recept


Ez a recept gyorsan elkészíthető, nem kell órákat a tűzhely felett állni. A lila káposzta 45 perc alatt puha, és tálalható lesz. Sült húsok mellé ajánlom.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL