1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Narancsos forró csokoládé recept

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 

 



Nem tudom, ki hogy van vele, de én a téli hidegben jobban kívánom a csokoládét. Imádom, hogy ilyen sokoldalú édesség, amit kedvemre variálhatok a receptjeimben. A forró csokoládé egy igazán kényeztető finomság.

 

Narancsos forró csokoládé

Hozzávalók 2 főre: 300 ml 1,5 %-os tej, 150 ml víz, 50 ml méz, fél vanília rúd kikapart belseje, 4 cm fahéjrúd, 1 naracs reszelt héja és leve, 80 g 70 %-os étcsokoládé


A tejet és vizet forraljuk fel a fűszerekkel, a mézzel, és a reszelt narancshéjjal.
Majd tegyük bele a darabokra tört csokoládét, és egy kézi habverővel addig kevergessük, amíg a csokoládé selymesen fel nem olvad a folyadékban.
Ezt követően adjuk hozzá a rostjaitól átszűrt narancslevet is.




Hozzászólások  

 
#2 Szabó Lászlóné 2011-12-20 14:00
A receptet jónak találtam, el fogom készíteni.
Idézet
 
 
#1 Szabó Lászlóné 2011-12-20 13:58
A receptet nagyon jónak tartom és el fogom készíteni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL