1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Sült, töltött, göngyölt császár recept

Nyomtat Email


Van az úgy, hogy az ember ajándékba kap húst. Így voltam ezzel a göngyölt császárral most én is. Magamtól nem vettem volna, mert nekem ez túl zsíros, de ha már itt volt, el kellett készíteni. A növésben lévő fiaimnak meg sem kottyant a kalóriabomba.


töltött, göngyölt császár

Hozzávalók: 1 darab töltött (kolbásszal) és göngyölt császárhús, 2 ág rozmaring, só, tört bors
Köretnek héjában sült burgonya, és sült körte


A madzaggal összegöngyölt császárt sóval és borssal átdörzsöljük.
Két szép szál rozmaringot a kötöző zsinór alá bújtatunk.
A húst betesszük egy magasabb falú sütőtálba, kevés vizet öntünk alá.
200 fokos előmelegített sütőben 25 percig sütjük, majd visszavesszük a hőmérsékletet, és további bő egy órán át pároljuk, sütjük.
Sült burgonyával, és körtével tálalhatjuk.
A körtéket negyedbe vágjuk, a magházat kivágjuk, tört borssal fűszerezzük, pici olívaolajjal meglocsoljuk, és 20 percet sütjük, akár a hús mellett a sütőben.





Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

WEBÁRUHÁZ