1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Disznótoros vegyes salátával recept

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 

Vidéken még mindig nagy a szokása a háztáji disznóvágásoknak. Szerencsére, mi is több helyről kapjuk télen a házi kolbászt, hurkát. Ebben a disznótoros receptben a kolbászhoz, és májas hurkához, citromos-olívás vegyes salátát ettünk.

Disznótoros vegyes salátával recept

Hozzávalók: sült házi kolbász, és májas hurka
A salátához 4 főre: 1 zacskó vegyes céklás salátakeverék, 1 doboz rukkola saláta (kb. 50-60 dkg), 2 nagy citrom leve, 0,5 dl olíva olaj, 1 csokor petrezselyem, csipet só, 1 gerezd fokhagyma


A saláta öntet hozzávalóit turmixoljuk teljesen simára, majd keverjük át benne a salátákat.
TIPP: Előre csomagolt, vegyes salátákat is lehet már kapni az üzletekben. Ezek többnyire már át vannak mosva, és olyan levegőben vannak tárolva, amelyekben nem romlanak meg.
A salátához fogyasszuk a disznóságokat, és friss kenyeret.




RECEPTEK

Add a Startlaphoz