1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Sertésmáj Puskás módra recept

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 
Ezt az ételt egy kis étteremben ettem egy alkalommal. Natúr sertésmáj, amit egy tejfölös-gombás lecsós raguval öntenek nyakon. Nem rossz!

 

Hozzávalók (fejenként 2-2 vékony szelet májjal számolhatunk): sertésmáj, zsír, só, bors, lecsópaprika, paradicsom, vöröshagyma, champignon gomba, tejföl

Sertésmáj Puskás módra recept
A májat vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd zsíron natúr kisütjük.
Amikor készen van, kiszedjük a zsírból.
A maradék zsiradékban (ha kell, adunk még hozzá zsírt) elkészítjük a lecsót, amit gombával bolondítunk meg.
Ha készen van a lecsó, tejföllel dúsítjuk.
Visszarakjuk a raguba a májat, és 1-2 percig összeforraljuk az ízek kedvéért.
Petrezselymes burgonya jól illik hozzá.



Hozzászólások  

 
#1 Antal Ferenc 2013-03-27 14:07
Gyors precíz a kiszolgálás,nem kell sokat várakozni a pénztáraknál.Am ire szükségem van mindent megtalálok,kedv ező áron és jó minőségben.Én a Dunaújvárosiba járok.Minden ALDI dolgozónak Kellemes Húsvétot Kívánok.UI:Néme tországi munkám folyamán is az ALDI-kat kerestem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL