1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Sertésmáj Puskás módra recept

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 
Ezt az ételt egy kis étteremben ettem egy alkalommal. Natúr sertésmáj, amit egy tejfölös-gombás lecsós raguval öntenek nyakon. Nem rossz!

 

Hozzávalók (fejenként 2-2 vékony szelet májjal számolhatunk): sertésmáj, zsír, só, bors, lecsópaprika, paradicsom, vöröshagyma, champignon gomba, tejföl

Sertésmáj Puskás módra recept
A májat vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd zsíron natúr kisütjük.
Amikor készen van, kiszedjük a zsírból.
A maradék zsiradékban (ha kell, adunk még hozzá zsírt) elkészítjük a lecsót, amit gombával bolondítunk meg.
Ha készen van a lecsó, tejföllel dúsítjuk.
Visszarakjuk a raguba a májat, és 1-2 percig összeforraljuk az ízek kedvéért.
Petrezselymes burgonya jól illik hozzá.



RECEPTEK

Add a Startlaphoz