1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Majonézes tonhalkrémmel töltött uborka

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 1
GyengeLegjobb 



Mutatós, egyszerű, ám annál ízletesebb ünnepi hidegtál lehet majonézes tonhalkrémmel töltött uborka is. Pillanatok alatt elkészül, nem kell hozzá semmilyen különösebb ügyesség, mégis szépséges, és nem utolsó sorban finom is.


Majonézes tonhalkrémmel töltött uborka


Elkészítési idő: 15 perc
Adag: 18-20 db

Hozzávalók:
2 db kígyóuborka
150 ml majonéz
200 g tonhalkonzerv
5-6 db koktélparadicsom
5-6 szál petrezselyem
2 tk szezámmag


A majonézes tonhalkrémmel töltött uborka elkészítése


  • Az uborkát megmossuk, végeit levágjuk, majd 3 cm széles karikákra vágjuk őket. Közepüket kivájjuk. A uborkadarabokat egy lapos tányérra rendezzük.
  • A natúr lében eltett tonhalkonzervet alaposan lecsepegtetjük, majd összekeverjük a majonézzel, a finomra vágott petrezselyemmel, és beletöltjük az uborka kelyhekbe.
  • Egy üres serpenyőben megpirítjuk a szezámmagot.
  • A töltött uborkákat negyedbe vágott koktélparadicsommal, és szezámmaggal dekoráljuk.

TIPP: Az uborka kivájt belsejét felhasználhatjuk smoothie-k készítéséhez is.


Készítsd el a legjobb party-falatot, a babkrémmel töltött empanada receptemet is!





Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL