1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Halak, és tenger gyümölcsei

Mázas lazac ceruzababbal recept


Mázas lazac ceruzababbal Főztem csípős paradicsomlekvárt, ezzel kentem át sütés előtt a lazacot. Párolt ceruzababbal ettem, amit sáfrányos, korianderes majonézes dresszinggel öntöttem nyakon.

Lazac curry recept


Lazac curry A lazac az egyik legfinomabb húsú, és legsokoldalúbban elkészíthető hal. Ebben a halas receptben a keleti ízekkel kombináltam. A kókusztejes zöld curry-ben nagyon jól érvényesült. Csak ajánlani tudom.

Grillezés: kakukkfüves pisztráng recept


Grillezés: kakukkfüves pisztráng recept A pisztráng remek ízű, szépen grillezhető halféleség. Ezeket a halakat citromos-kakukkfüves-chilis páccal marináltam, tálaláskor pedig rozmaringos parázsburgonyával körítettem.

Grillezés: afrikai harcsa édesköménnyel recept


Grillezés: afrikai harcsa édesköménnyel receptA nagyon puha húsú halakat érdemes fóliába csomagolva grillezni. Arra figyeljünk, hogy a fólia matt felére tegyük a halhúst, de még jobb, ha hőálló papírba csomagoljuk a kis tátogikat. Ezt a halat kaporral, korianderrel, és édesköménnyel illatosítottam meg.

Grillezett tintahal padlizsántoronnyal recept


Grillezett tintahal padlizsántoronnyal receptSokszor a kevesebb, több. Ebben a receptben klasszikus ízek jelennek meg, elegáns tálalásban. A grillezett zöldségeket toronyba raktam, és rukkola pistouval locsoltam meg.

Vörös sügér fűszeres morzsával recept


Vörös sügér fűszeres morzsával receptEz a halas étel köret nélkül is fogyasztható, mert a morzsa helyettesíti azt, de ha valakinek ez így elképzelhetetlen, akkor párolt zöldséget javaslok mellé. Gyors, finom, egészséges recept.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL