1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Halak, és tenger gyümölcsei

Paradicsomos rizottó harcsatepertővel recept


Paradicsomos rizottó Az olasz risotto alapján készítettem el a vörösboros, paradicsomos, inkább magyaros ízvilágra jellemző rizsköretet, ám kihagytam pár erősen kalóriás hozzávalót az ételből. A ropogósra sütött harcsadarabok fenségesen illettek a rizshez.

Bővebben...

Ponty sült paprikával recept


Ponty sült paprikávalMondhatnám, hogy hűtő kiürítés után készítettem, és igaz is. De ha szándékosan tervezem meg, sem eshetett volna jobban. A tejszínnel besütött színes paprikák remekül passzoltak a pontypatkóhoz.

Bővebben...

Sült lazac sárgarépa gratinnal recept


Sült lazac sárgarépa gratinnalSikerült különféle színű sárgarépákhoz jutnom, és amikor még csak a szatyromban lapultak, már akkor tudtam, hogy hal mellé készítek belőlük valamit. Kakukkfüves tejszínnel sütöttem be őket, azaz gratiníroztam, és mellé sült lazacot készítettem.

Bővebben...

Chilis grillezett tintahal recept


grillezett tintahalVégre kijutottam a budaörsi halpiacra, és tudtam friss tintahalat vásárolni, mert a friss az igazi. A nagy kedvenceimmel, chilivel, fokhagymával, és petrezselyemmel ízesítettem.

Bővebben...

Fésűkagyló mangalica tapas recept


Fésűkagyló mangalica tapasEgy zártkörű versenyre készült ez az étel, aminek a fantázia neve Jaqueba Manga(lica) lehetne. Maga az étel pedig nem zsákba macska, mert csupa minőségi alapanyagból készült, amúgy ünnepi fogás.

Bővebben...

Grillezett tenger gyümölcsei recept


Grillezett tenger gyümölcsei Szeretem a letisztult, egyszerű ételeket, mint ez a tipikus nyári grillezett tenger gyümölcsei összeállítás. Egy szelet rozskenyérrel, caprese salátával könnyű, nyáresti vacsora.

Bővebben...

RECEPTEK

Add a Startlaphoz