1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Halak, és tenger gyümölcsei

Paradicsomos rizottó harcsatepertővel recept


Paradicsomos rizottó Az olasz risotto alapján készítettem el a vörösboros, paradicsomos, inkább magyaros ízvilágra jellemző rizsköretet, ám kihagytam pár erősen kalóriás hozzávalót az ételből. A ropogósra sütött harcsadarabok fenségesen illettek a rizshez.

Ponty sült paprikával recept


Ponty sült paprikávalMondhatnám, hogy hűtő kiürítés után készítettem, és igaz is. De ha szándékosan tervezem meg, sem eshetett volna jobban. A tejszínnel besütött színes paprikák remekül passzoltak a pontypatkóhoz.

Sült lazac sárgarépa gratinnal recept


Sült lazac sárgarépa gratinnalSikerült különféle színű sárgarépákhoz jutnom, és amikor még csak a szatyromban lapultak, már akkor tudtam, hogy hal mellé készítek belőlük valamit. Kakukkfüves tejszínnel sütöttem be őket, azaz gratiníroztam, és mellé sült lazacot készítettem.

Chilis grillezett tintahal recept


grillezett tintahalVégre kijutottam a budaörsi halpiacra, és tudtam friss tintahalat vásárolni, mert a friss az igazi. A nagy kedvenceimmel, chilivel, fokhagymával, és petrezselyemmel ízesítettem.

Fésűkagyló mangalica tapas recept


Fésűkagyló mangalica tapasEgy zártkörű versenyre készült ez az étel, aminek a fantázia neve Jaqueba Manga(lica) lehetne. Maga az étel pedig nem zsákba macska, mert csupa minőségi alapanyagból készült, amúgy ünnepi fogás.

Grillezett tenger gyümölcsei recept


Grillezett tenger gyümölcsei Szeretem a letisztult, egyszerű ételeket, mint ez a tipikus nyári grillezett tenger gyümölcsei összeállítás. Egy szelet rozskenyérrel, caprese salátával könnyű, nyáresti vacsora.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL