1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Úgy méregtelenítek, mint Sharon Stone

PDF Nyomtat Email


Az elmúlt években sokat tanultam, és tapasztaltam az egészséges táplálkozás, és életmód területén. Ennek köszönhetően találkoztam egy évvel ezelőtt egy majdnem 50-es hölggyel, aki olyannyira irigylésre méltó számomra, hogy azonnal tudni szerettem volna, mi a TITKA. Ő mutatta be a Sunrider (SR) csodás termékeit, amiket azóta napi szinten fogyasztunk (ki mit igényel éppen). Ezek a termékek annyira biztonságosak, és természetesek, hogy bátran adom őket még a 2 éves gyerekemnek is. És, ami fontos: működik, és hinni sem kell benne. Ebben a bejegyzésben azt szeretném megosztani az érdeklődőkkel, hogy hogyan oldom meg a napi méregtelenítésemet, és hogy csak ennek mennyi mindent köszönhetek.

 

Azt minden bizonnyal mindenki látja, és belátja, hogy az orvostudomány fejlődésével egyenes arányban nő a betegségek, és a betegek száma is. De hogyan lehetséges ez? Nem az lenne a logikus, hogy ilyen tudás mellett tovább éljünk, kevesebb betegségben szenvedjünk? De igen. És mégis pont az ellenkezőjét mondhatjuk el a világunkról, magunkról.

Erről már írtam a korábbi bejegyzésekben pár gondolatot, csak emlékeztetés képen  írom ismét: a szervezetünk csak és kizárólag a 100 %-an növényi, illetve természetes élelmeket tudja tökéletesen hasznosítani. A megfelelő működéshez ezek számtalan kombinációjára (azaz változatosságra) lenne szükségünk.
De a mai ember (sajnos én sem vagyok kivétel, bár törekszem) kérem válogatós. Nem szeretem ezt, nem szeretem azt. Ráadásul kényelmes és hiszékeny is. Olyan dolgokat eszünk nap, mint nap, amik nem a szervezetbe valók. Tartósítószerektől, mű vitaminoktól, ízfokozóktól nem tudunk megfelelően működni. Aztán meg állandóan „kehesek” vagyunk. Mindenféle kúrákba kezdünk, de az eredményesség hosszú távon elmarad, és minden kezdődik előröl.

Elárulok egy TITKOT. Addig nem is fogunk elindulni az egészséghez vezető úton (regeneráció), amíg a szervezetünkből ki nem takarítjuk a felgyülemlett méreganyagokat. A „miért van szükség a napi méregtelenítésre” írásban röviden erről is olvashat. Érdemes belemélyedni, mert döbbenetes dolgokra képesek az élelmiszerek és a gyógyszerek).


Méregtelenítés, lúgosítás, szabadgyök lekötés, fogyás – 4 az 1-ben

Én lassan egy éve a Sunrider (www.sunrider.com) növényi italaival tisztítom a szervezetemet. A gyerekek is kapnak belőle.
4 terméket kombinálok, amiből egy nagyon ízletes italt készítek. Ez leginkább egy teához hasonlít, mert a cég vezetői úgy fejlesztették ki, hogy a mai modern ember számára könnyen elkészíthetőek legyenek.

Ami számomra 100 %-os biztonságot ad, hogy ezek a termékek csak és kizárólag bio élelmiszer növényekből készülnek. A recepturák több ezer évesek, még a régi kínai császárok számára fejlesztették ki az akkori orvosok, gyógyfüvek ismerői. Ezeket a recepteket évezredek óta fogyasszák biztonsággal, hatásosan. Ezekről nem fog kiderülni pár év múlva, hogy nem jók, hogy mellékhatásuk van.
De most nem is szaporítom a szót, hanem rátérek a lényegre. A 4 termék nevezetesen a Calli tea, egy Fortune Delight nevű italpor, egy Sunrace nevű stevia (édesítő), és egy Fiberton nevű élelmi rost kapszula.

A Callit lefőzöm 3-4 liter vízzel teaszerűen. 1 órát hagyom kiázni a filtert. Naponta 1,5-2 litert megiszom belőle. A gyerekekkel együtt egy filtert két napig iszunk. A teát Suncare cseppel ízesítem, félliterenként 5-5 cseppel. És naponta egy Fortune Delight zacskót belekeverek egyszer fél liter Calli teába. Esténként pedig beveszek 2 kapszula Fibertont. Az italt semmivel sem tart tovább elkészíteni, mint egy hagyományos teát, vagy egy kávét. A kapszula bevétele sem jelent semmi plusz tevékenységet. Ezt bárki megteszi nap, mint nap, csak mással.

Inni, iszunk. Feltételezem Ön is iszik. Kérdés, hogy mit és mennyit. Én most már csak vizet, Callit és néha friss gyümölcslevet iszom.

De mit tudnak ezek az italok? És amiket leírok most ide, az tényleg így van, mert egy éve tesztelem, figyelem a hatásokat.

CALLI – Ezt a teát, vagy inkább tea filterbe zárt italport még a shao-lin papok fejlesztették ki 1500 évvel ezelőtt. Fő alkotó eleme a zöld tea, de ez a kombináció fényévekkel jobb, mint bármi, amit zöld tea néven kapni a boltokban. Ebben a filterben számtalan növény található, amelyek önmagukban is áldásos hatással vannak a szervezet működésére. Ezeket a növényeket egy speciális zöld tea esszenciával permetezik le. Antioxidáns hatása páratlan. Az antioxidáns szó leírásával már előjeleztem, hogy a Calli tea nagy szerepet játszik a szabad gyökök lekötésében, és így pl. a rákos betegségek kialakulásában is.
Sejt szinten méregteleníti a szervezetet. A méreganyagok elraktározása is nagyban hozzájárul a szervezete elsavasodásához. A Calli lúgosítja a szervezetet. Így részben támogatja a vázrendszert, hiszen a savas kémhatás miatt a kalcium kimosódhat a csontokból. A Calli segít a szervezetnek beállítani a normális sav-bázis állapotát.

FORTUNE DELIGHT (FD) – A Calli kimossa tehát a sejtekből a méreganyagokat, amik viszont bekerülnek a nyirokrendszerbe (a nyirokérrendszer veszi körbe a sejteket). A nyirokrendszert hagyományos módon úgy tudnánk aktiválni, hogy minden nap legalább 30 percet izzasztjuk magunkat, hiszen a nyirok leginkább a verejtékezésen keresztül tisztul. Erre viszont kevés embernek van ideje. A FD szó szerint kisöpri a nyirokrendszert, amit a szervezet szennycsatornájának is szoktak nevezni.SUNCARE
– Ez egy stevia kivonat, amit édesítésre használunk. Sokféle stevia létezik a piacon, de kutatásokkal bizonyított, hogy a Sunrider steviája az egyetlen, amely a hasnyálmirigy működését tökéletesen szabályozza. Így pl. cukorbetegeknek nélkülözhetetlen ez a természetes édesítő, de természetesen a megelőzés szempontjából is érdemes bevezetni a táplálkozásunkba.

FIBERTON kapszula – A SR a növények feldolgozása során a rostokat is hasznosítja, pontosabban beleteszik ebbe a kapszulába, és zabkorpával keverik. Ez a kapszula a vastagbelet tisztítja ki, amiben kortól és testalkattól függően 4-8 kg méreg is felhalmozódhat az élet során. Ezeket ki kell tisztítani, mert akadályozzák a tápanyagok felszívódását többek között. Ráadásul az ott kiürülni nem tudó mérgek a bőrünkön távoznak, ami meg nem szép látvány.

Röviden ennyi lenne az egész. Ezt nap, mint nap megteszem a szervezetemért, hiszen ugyan ilyen gyakorisággal kerülnek belém a mérgek is (ha más nem, akkor a levegőn keresztül is).

Ez egy életmód, ugyan úgy, mint a naturális alapanyagokból való főzés is. A fejben dől el, hogy csináljuk-e, vagy sem. Nekünk csak jó tapasztalataink vannak, ezért is merem ajánlani ezeket a termékeket.
Nem fáj a fejünk, nem vagyunk betegek (még a H1N1 sem mert ránk nézni), nincsenek emésztési, felszívódási gondjaink, és sorolhatnám. Én az eddigi 16 kg után ezzel a módszerrel további 5 kilót adtam le, és nem hízok.

Oppá, és pont a címet felejtettem el, mármint, hogy Sharon Stone is ezzel méregtelenít. Milyen furcsa nem, hogy vannak sztárok, akik dollár milliókért adják az arcukat reklámokhoz, a magán életükben pedig a természetes módokat választják inkább. És ezt mi is megengedhetjük magunknak, egyszerű emberek. Igaz, nem álltatom, áldozatokat igényel egy ilyen életmódváltás. Viszont egy idő után minden átértékelődik. És minden megéri az árát.

Ha Ön is szeretné élvezni ezeknek a termékeknek az áldásos hatását, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. E-mail: info@ritakonyhaja.hu

-RITA-
RECEPTEK

Add a Startlaphoz