1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Blog

3+1 tipp a pihentető alvásért

2018 március 18., vasárnap 03:22


alvási problémákra tippekAlvásproblémáid számtalan betegséget jelezhetnek, a pajzsmirigy működési zavarától kezdve az alvás közben jelentkező légzéskimaradáson (alvási apnoe) át az ételintoleranciáig. Most ötleteket adok ahhoz, hogy mitől lehet édes az álmod.

Bővebben...

Méregtelenítés ünnepek után

2018 március 18., vasárnap 03:22


méregtelenítésAz év végi ünnepek után sokan döntenek egy alapos méregtelenítés mellett. Nem véletlenül, hiszen a nagy evések során felgyülemlett méreganyagokat, és felszedett kilókat érdemes ki-, és leadni, ha jó közérzetet szeretnénk. Most azt is elárulom, milyen praktikákat érdemes mindehhez bevetnünk.

Bővebben...

Miért bukik el a legtöbb fogyókúra?

2018 március 18., vasárnap 03:22


miert nem sikerül lefogyniStatisztikák szerint 100-ból csak 7 fogyókúra lesz sikeres. Miért bukik el ennyi próbálkozás, mi az oka  hogy 100-ból 93 embernek nem sikerül elérnie a célját? Kerekesi Éva a Fogyás Coachinggal honlap szerkesztője összeszedte, hogy mik a leggyakoribb okok. Nagyon sok fogyókúra már az előtt elbukik, hogy egyáltalán elkezdődne. Megszületik a gondolat, hogy bele kéne kezdeni, jó volna fogyni, de aztán valahogy mégsem történik semmi. Miért nem kezdenek bele az emberek?

Bővebben...

Széll Tamás nyerte a Bocuse d’Or európai döntőjét

2018 március 18., vasárnap 03:22


Talán sokan nem értik, mi ez az őrület pár éve a csúcsgasztronómia körül. Talán nekem is, mint a mindennapok egészségtudatos háziasszonyának szemet szúrt, hogy több figyelem kerül a vendéglátásra, mint az átlagember gasztronómiai edukálására. De. Egy olyan esemény, mondhatni, show, mint a Bocuse d’Or (a szakácsok legrangosabb világversenye), választ ad minden kérdésre.

Bővebben...

Ideális testsúly életmódváltással

2018 március 18., vasárnap 03:22


A túlsúly, a fogyókúra egyre több embert érint. Sokféle fogyókúrás diétával lehet próbálkozni, de a valóságban mindenkinek magának kell megtalálnia, mik a számára megfelelő, és kerülendő ételek. A szervezetük, anyagcserénk megfigyelése több időbe telhet, és egy életmódváltás is hosszabb távú elköteleződést jelent, mint egy gyors fogyókúra. Az életmódváltás azonban tartós eredményeket hoz, a gyors diéták után viszont könnyen visszacsúszhatnak a ledobott kilók.

Bővebben...

RECEPTEK

Add a Startlaphoz